Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2022 08:59 - Немци, френци, англичани наши са враждебници...
Автор: gardener Категория: Други   
Прочетен: 951 Коментари: 5 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На сила хубост не става. Всяка история започва с хубаво за едни и лошо за други. Тези, които решават, какво е хубаво за всички останали се наричат Путин, а тези, които изпълняват идеите за хубостта се наричат подлоги или изпълнители. Когато една група хора мисли и действа като хора на друго място, т.е. като хората на Путин - това е, защото имат еднакъв генезис, а няма как да имат еднакъв генезис, щом когато са се формирали са били част от една политическа система - СССР, СИВ, Варшавски договор и т.н. Вашето мислене е такова, няма как да е различно, защото всичко, което имате го дължите на окупацията на България от червената армия. Вие сте по-близо до Путин, отколкото до България, вие сте едно духовно цяло с многонационалния "руски народ"(духовно цяло е меко казано, защото вие нямате нищо общо с духа, а с копейничеството и жабата, която подковават по желание за да не бъде зелена и слузеста жаба, населяваща рустикалната духовна бездна на въшкарството, а путниска жаба - въоръжена с повече любов към вола, отколкото с любов към вашето мизерно блато и малките ви жабчета - татуирани наркоманчета). Напълно съм съгласен, че русофилството за вас е другост, борба за собствена значимост за едната ви жабешка сила, сравнима с волската сила на добрия ви дядо Иван или Володя (другари, време е да смените името на вашия дядо Иван с дядо Володя за да изпитвате по-голяма и пълна любов към братята ви освободители.) Всъщност, къде са вашите православни ценности, другари комуняги, къде ви е вярата в Маркс, комунистическия интернационал (даже децата си "демократи" именувахте Кин по едно време, преди да станете духовни водачи на промените, защото правешкият хитрец не ви даваше да папкате). За съжаление, днес ни управляват престорени демократи с мозък формиран по комунистически, целият ви халцуков елит е произлязал от селяндурската кал на ДС, МВР, МНО, БКП, ДКМС и профсъюзите все пак сте жаби, а за жабата е характерно да обича калта и застоялата вода на блатото, съжалявам ви, но съжалявам и вашите попови лъжички, защото ще живеят като вас, като във вица за глистите или за онова, което става в подлогата на другарката Митрофанова.



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - АБСОЛЮТНО
02.03.2022 10:44
АБСОЛЮТНО
цитирай
2. ganini - +++++*****
02.03.2022 17:07
5+ и 5*
цитирай
3. gardener - Не се самоизолирай!
13.05.2022 13:27
germantiger написа:
АБСОЛЮТНО

Не бягай от безсмисленото писане тук, г-н германец и Българино. Да се предадеш, когато няма смисъл да водиш война или си победен е едно, но се предадеш, когато най-долната, най-мръсната и най-безродната комунистическа гмеж надига глава е престъпление. Знам, че знаеш Пулус, за да спаси много хиляди животи на свои войници се предаде и какво стана? От стотината хиляди се върнаха 5-6 хиляди, останалите умни, знаещи, културни и превъзходни войници на Германия измряха от глад, студ и непосилна работа в плен, имаше ли смисъл да се предаваш е въпросът в този случай? Или друг, противоположен пример от хазаро-еврейските гета, милиони хазари във влаковете за да измрът от студ, глад и работа в нацистките лагери (не толкова жестоки, колкото сталинските или тези в окупирана България като Белене, Скравена и т.н.). Та има ли смисъл да вървиш по течението и да си живееш добрия живот, като мислиш, че диваците няма да те засегнат днес, утре, до смъртта ти... Ще те засегнат, ще убият твоите внуци, пра, пра внуци, ако днес и сега не им се противопоставиш или не им разрешиш да си живеят в измисления от тях мизерен Свят. Стой тук, чети, не пиши, даже, но гледай с анти-червен поглед и гнусота тези изроди, представи си, че си Наблюдателя от квантовия опит, поне, може и да живеем в ... илюзорна Вселена, която иска да има и Твоя поглед, примерно, за да не се разруши или да изгради поне един Нов антикомунист. Такива работи, непознати приятелю.
цитирай
4. goro6 - Как спиш, бе приятел?
07.07.2022 16:41
Как спиш, ядеш, сереш и живееш? От къде толкова омраза е събрана в сърцето ти? Добре започваш и изведнъж я подкара през просото. Излиза, че немци, френции, англичани от няколко века би трябвало да носят името Путин. Ами нали те бяха на всяка манджа мерудия и решаваха съдбата на народите, и определяха кое е добро и зло, кой е свестен и кой диктатор, кой е борец за демокрация и накрая им хрумна грижовната мисъл да надупбат световното население, за да го спасят. Да не би за свободното творчество, което ни предлагаш да си получил вдъхновение от стихотворението „Ето Путин виноват“. От тебе разбирам, че червената армия ни окупирала. Според моите сведения ЧА влиза, препикава си терена, демек казва на британците да не се правят на по умни от колкото са и да си спазват обещанията – тва на мене, тва на тебе. И излиза бързайки към Берлин с едничката благородна цел, да спаси Гитлер от замисленото самоубийство. За гръцките претенции чул ли си? Ти оплю всички, приятел. И руснаците, и фашистите, и комунистите, и разката мамата на псевдодемократите. Виждам, че емоционално не си готов да приемаш съвети, но все пак: Не гледай подлогата на другарката Митрофанова, а се вслушай в думите които изрича? Колко бустера ти сложиха? Не отговаряй, въпросът е риторичен.
ПП.Да не вземеш да го публикуваш, ей. Ще ме обявят за путинофил, а после върви доказвай, че не съм.

цитирай
5. gardener - Здравейте, другарю г0ро6 - Благодаря, с чиста съвест спя
07.07.2022 23:43
Ям то же хорошо, дефекирам според яденето, кога ям кашкавал като онези от мандрите - твои другари ми се налага да дефекирам зле. Сигурно си чувал или чел спомените на другаря Славчо Трънски - "генерал", където споменава, че след грабене на мандрите на твоите другари им се е серяло, но не са могли, а за живота - не е живот да го опишеш, другарю, на вас ви се налага да живеете, а ние истинските комуняги не можем да се вредим от вас, нали обичаш Радев и Нинова, че и Путин, точно по тази причина от такива като теб не можем да се вредим да живее. Немци... и такива са от едно стихче, писано от не много кадърният другар на Рассия на име Ванката Вазов, момче с голям член, ама много се влюбваше, бе, все му ядяха рублите разни курви, родили оперетни певци, какво ли знаеш ти за миналото, другарю. Нормално, другарю, това са народи, създали Европейската цивилизация, а аз и ти какво сме създали. за себе си знам, а ти какво си създал? Като всеки местен комуняга - нищо, предполагам, колкото и да се пънеш, че си оставил следа, ще е обикновена следа от охлюФ. Червената армия, можеха и да не влязат в България, сигурно си чел за протоколите от Техеран и Ялта за преразпределението на Света - за България е 70 % комуняги и 30 % демокрация, което не беше спазено, а после т.н. Запад си скубеше косите, че са изтървали мустакатият да си разиграва коня на Балканите. И да ти напомня - Сталин се държи освен на репресиите и убийствата, а и на безкористната помощ на САЩ, ако не беше САЩ - Сталинчо щеше да е капут, колкото и на корав кавказки педераст да се правеше, дааа, другарю - Сталин е педераст като Путин, няма начин да не е, а днес, по ред причини и Путин ще е голям капут, щото няма помощ за ватниците от САЩ. Опс, една не много известна "новина" - братът на Митрофанова е престъпник, беглец от Путин и не си мисли, че личната приятелка на бившата на Путин струва и 2 пари, тя не струва нищо, другарю, хайде, отивам да сера, че ... не ми се откриват бисери на свините, не, ти не си свиня, другарю...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 461569
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1917