Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2023 14:23 - Новини от Хазарския хаганат за жертвите от корона вируса. Коментар по "същество" (от третия вид).
Автор: gardener Категория: Новини   
Прочетен: 1537 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 22.03.2023 09:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес, агнеция "Дневник на пикливия блицконтакт в дирникът" от столицата на хазарската империя Румерум (прведено на български "млада коза с млечни желези, удобни за доене) - съобщава, че жертвите от мутиралата нова форма на зараза, позната ковид 666, живеят точно 3 дни от първите сериозни симтоми - температура до 38-39 градуса, секрети в белите дробове, а самите дробове се "втечняват" и заразеният живее не повече от 40 часа след настаняването му в реанимация.
След посещението на Унгурския император във Варяжката имеперия се очаква да бъде обявена новата форма на мутиралия вирус с названието Тартария или велика Тартария, където за първи път е забелязана тази мутация.
Пазете се, както се казва, за да пиша това имам нещо на ум...

По последни данни, снарядите, които Украйна ще получи 2023 г. от ЕС ще са 1 000 000 (български - 100 000 броя) и още 1 000 000 от САЩ за ВСУ.
Ако случайно, "хората" (Путин и ККП) се разберат в областта на снабдяването на Русия с оръжие и компоненти за оръжия, тридневната военна операция на алкашите, може да се проточи и до началото на 2024 година.
За Путин и Си, разбирателството е в областта на "какво правим", а някой блогъри над 70-те са писали стихчета в странен творчески маразматизъм, кореспондиращ със съветския им произход.
С доставките за Русия, които ще "минават" през Северна Корея (Беларус по данни на укр. служби с цел заобикаляне на ембаргото), войната може да придобие много неприятна за Китай санкционна насока. Както и друг път съм писал, ЕС изгражда след ковид икономика, която се дистанцира от Китайските стоки.
Всеки аналитик (не от вашите червени пенсии) изчислява, че Русия ще се изнесе от Украйна около м. ноември 2023 г. с позор.
Като начало, Путин унижи Си чрез факта, че не го посрещна на летището, а прати никому неизвестен "служител".
Китайците идват в Русия с едничката цел да се договорят със САЩ и да не попаднат под санкции от Запада (от наша страна гледано).
Китай е задължен да отиде на отстъпки спрямо Запада за да се смекчи ескалацията в Световен мащаб.
Обстановката се нагнетява от Вован, а Китай няма интерес от военна конфронтация с когото и да е - китайските комунисти имат невоювала армия, която може да печели войни само в условията на гражданска война в Китай.
НАТО и Украйна доказаха, че могат да воюват с тези руски или китайски армии, които са огромни, но не "стават" за условията на съвременна война.
Съвременен Китай не може да знае(но се досеща), какви ще са икономическите характеристики за него, ако се включи във война или е обект на санкции (те ще приличат много леко на тези от времето на "вируса", но в пъти по-жестоки - характеристиките, могат да се насложат и невъведените за "грипа" санкции в знак на добра воля на Запада. Все пак "военният вирус" 19 тръгна от техния Ухан). Стремежът на Китай в момента, не е чрез силови мерки да стане Световна империя по-силна от САЩ, а да постигне този резултат чрез мирно развитие. В Китай, точно 5 научни института работят по темата "Крахът на СССР" (това не пречи на Запада да им сервира Крахът на КНДР) и съвременните условия за евентуалния  Крах на Русия след тридневната ВО.
Та, другарят Си, може само да посъветва Путин, какво да не прави за напред, както и тайно да доставя военна техника, дрехи и стоки за бита на Вован, за да не бъде Вован разкъсан от тълпите гладни и жадни алкаши. Ако има някаква полза от тази среща(а полза ще има само за Путин, като военен престъпник), ползата ще е точно в тази посока - да се предотврати крахът на Русия, ако Китай иска да споделя изследванията си по темата и се учи от грешките на Вован.
- Корупция, заговор на елита и икономическа несъстоятелност на комунистическия "строй", това са основните изводи и за РБ и силният Руменчо - президентчето ни. Путин искаше да вкара Русия, чрез войната в Украйна, въпреки икономическата си несъстоятелност(корупция и заговори на елита против народа) в голямата тройка от Империи (САЩ, ЕС, Китай), е няма да може, напротив губи към момента. Възприемайте, "примирението" на САЩ като затишие пред буря, а не като страх, родни политици или калцун - таквиз.

Видео 1: Японски реконструктор, показва защо са загубили войната на фона на подходяща, традиционна музика от "странстващите" мелодии.

Видео 2: Представата на руските алкаши за реалността в хитлеристка Германия, тезите на Мюлер, кореспондират с руската действителност от СССР и путинизма.

Видео 3: Сръпски мангали тренират за поредното си освобождение от оковите на капитализма с подходяща музика от генетичните си братя в путинистан.










Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 462344
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1917