Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2022 13:54 - Сутрешни новини
Автор: gardener Категория: Политика   
Прочетен: 6442 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Преди 105 години Русия я завладяха престъпници, а преди 78 години същите престъпници окупираха България!

 

Магистралите - нищо, взели парите и играят ядосани свини, които не работят, но искат да ядат като игнорират Коледа и желанието на народа да яде свинско, т.е. да се движи в нови коли - втора ръка по новите герберски магистрали.


„Ковидът” - една илюзия и оправдание на наркоманите, че са болни и вземат силни антибиотици, т.е. тестът за наркотици е трайно грешен, защото е положителен, а те пият силни антибиотици. „Ковидът” в едно с войната в Украйна е идеалното оправдание на местните некадърници, че сме в разруха, която управляващите комуняги вече 78 развъждат в България.

 
Съдебната реформа - една свиня - комунистическа, която била министър на нещо си по времето на т.н. "цар" – „царят” е функция на ДС и ДпС, а днес гербеското прасе се пъне с повърхностните си знания по право и липсата си морал да ни обясни, колко затварянето на спецсъда е грешка.

 

Спецсъдът е функция на слабата държава от фашистко-комунистически тип за разправа с враговете си в началния етап на тоталното овладяване на всички разделени власти. Защо в ЕС има Кьовеши? Много просто, бе прасе, заради такива изроди като местните крадливи и корумпирани изроди от БКП и ДС и такива изроди като комунягите на Чаушеску и техните бойни юмруци от Секуритате в Румъния.


Македония - една червена свиня, "журналист" и син на червен македонски изрод "избягал" в България от родните си, въшливи македонски села, щото работил против Тито за КГБ и българското ДС се пени като гюбре да ми обясни на мен и такива като мен, че Македония била България, демек, роденият изрод в Македония, дошъл тук да ми яде от хляба се прави на българин за да живее на наш гръб. Ето това е "македонският" въпрос за българите. Македонски дегенерати и цигани като емблематичния „цар” Киро (вече покойник, но оставил много мангали за наследници в чужда им България), които нямат никакъв шанс в родината си ни подяждат, правейки се на загрижени за Велика България.


Още Македония - на кой изрод от ДС му дойде на ума да кръсти културен дом на Ванче, нима ако не беше един друг ДС изрод от Армения, днешните българи щяха да знаят нещо за терориста Ванче, а защо не и за фашизоида Ванче.


И НИЩО В РОДНИТЕ МЕДИИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ!

 

Нямаше по новините, нищо за българите, които изнемогват с топящите се доходи и растящите цени на храната и топлото, бензина и нафтата, тока и газта...
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, КОГАТО НА ВЛАСТ СА РАДЕВЦИ, НИНОВИЦИ И ТЕХНИТЕ "ПРОКСИТА", БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!




Гласувай:
4



1. schumpov - Прасетата няма да се разпознаят, те ...
18.04.2022 14:13
Прасетата няма да се разпознаят, те ще кажат ,че това се атнася за свинете ет съседната кочина.
цитирай
2. gardener - Никой не е пророк в собствената си кочина
21.04.2022 10:48
Когато кочината не идва при Мохамед, Мохамед яде агнешко. Кочината побеждава всичко. Когато говорят от кочините и боговете мълчат. Казаното отлита, кочината остава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 446576
Постинги: 213
Коментари: 597
Гласове: 1896