Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2022 09:50 - Интервю с черноват вампир
Автор: gardener Категория: Политика   
Прочетен: 2196 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 09.10.2022 10:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"На 30 ноември 1989 г. публикува във в. „Работническо дело” статията „Никаква отсрочка”, в която съветва БКП как да се реформира. На 22 януари 1990 г. излиза втора статия на Костов със заглавие „Ръкуване с перестройката” пак в „Работническо дело”. Днес той хич не обича да си спомня тези факти, но тъкмо к.и.н. Иван Костов и неговата статия в сп. „Отечество” от 11 юли 1989 г., озаглавена „Анатомия на илюзиите”, става основа за доклада на Андрей Луканов на разширеното заседание на Политбюро на ЦК на БКП от 13 юли 1989 г. Лично Луканов идва при Петър Берон(ДС доносник) през 1990 г. и му казва „дай да го направим Иван Костов министър”. И Костов няколко месеца по-късно влиза в кабинета „Попов”. Без да е член на СДС, оглавява съюза и го превръща в необолшевишка партия, същата секта, каквато днес представлява следващото му политическа отроче – ДСБ." (цитат от нета)

Обръщаме твърде много внимание на един изключително прост и тъповат човек, на който главното кредо е да краде, повишавайки с това неудовлетвореното си его на незавършил „пилот”, „математик” и брилянтен „политик”, оказал на съвременна България „мечешка” услуга – без лустрация и без конфискация на имуществото на всички червени престъпници до 2000 година.

Да, въпреки, че е повърхностен и елементарен, успя да задоволи желанията на простата си женичка (селска простакеса и партиен секретар в комунистически ВУЗ) и сигурно също толкова тъпите си дъщерички, известни с това, че получиха скъпо образование в чужбина и не работят никъде.

Този елементарен изрод е виновен за много пред българите, то това са и част от опорките на БКП олигофрените.

Та, къде греши в първите си съждения (в някакво рекламно интервю по БНТ, касаещо поредната му графоманска повърня, наречена книга – политическо завещание) – в интервюто обръща особено внимание на също толкова тъпия и повърхностен "лидер" Борисов, който в интерес на истината е около 2-3 нива по прост и по тъп от Костов, щото на тиквата- Борисов му липсва общата комунистическа култура на псевдо елита от вузовете по времето на комунягите и поради този биографичен пропуск е видимо по-прост от този тъмен мангалоид.

Ти ще НИ кажеш, мангалоид докаран според еврогейските мерки за полителит за „опорките” на червената чума и отношението на народа ни, относно войната в Украйна, като си част комунистическите еничари в РБ, чрез ДС и т.н. "институт", в който си работил преди 10 ноември, смешен си и не съзнаваш, колко си прост и елементарен, това ти е минусът, който те погреба. Даже тъпият мангал Доган е по-хитър от теб и се крие в миша дупка - луксозна, по-луксозна от твоята за да не стане ясно, колко е мизерен, а ти подведен от просташкото си его пишеш елементарни книжки за нацията, за която предполагаш, че е елементарна като теб, Радев, Борисов, Копейкин, Славчо, Коренелия и останалите хрантутници.

Каква "политическа отговорност" те тресе, бе мекере на ДС?

Поредните празни приказки на елементарен човек, който няма никаква съвест. Много добре знаеш, че сте назначен политически елит, назначен от КГБ и ДС с подкрепата на БКП. Вашата отговорност бе да измамите народа, че става "промяна" и да направите частни капиталите и средствата за производство, който бяха според тогавашния "строй" обществени или народни. Ти се справи достойно с тази задача и имаш приятни и доволни старини. В нашата политическа действителност и обикновен човешки бит - няма отговорност, защото е делегирана на контролни органи, създадени от вашия политически елит да го контролират – ебати и абсурда, престъпниците да си викат в НС един на друг крадци, а после да се присмиват на нас хорицата-избиратели, че сме прости и тъпи.

Сега с твоите хора (Бойкикев – типичен хазарски дегенарат и Рада - дълбоката наша, еблива хазарска свиня в ЕП),  ревете като ебани за Гешев, но вие ДС изродите, създадохте тези държавни институции да бъдат точно такива за да не дай Боже да ви накаже народът, чрез „третата - съдебна власт”, която не е никаква власт а червен инкубатор за престъпни схеми и вторично ограбване на робите, разправа с неудобните и символ на масонски глупости, преплавали у нас от Франция и Италия – страни известни с липсата на законност извън тесен кръг ложи и кланове.

 На народа ни не му харесвате нито ти, нито всички самонаричащи се „политически елит”. Знаем,  колко сте окрали и с колко сте ни ебали. Помним, „Балкан”, „Нефтохим” и куфарчетата за приватизираните обекти и до днес – хиляди обекти, дарени на менторите ти от ДС и БКП.

Забравяш, че се изживяваше като непогрешим ум, докато твоите приятелчета от ДС не те сготвиха, домъквайки тук един още по долен субект - "Сакса", ебнаха те, щото си много просто парче, също, както ебнаха и тиквата, но той е по-упорит, щото е по-тъп от теб. Тиквата все още не разбира като жабата в бавния казан, че го сготвиха и е мъртвец.

В нашата политическа „игра” няма нищо от честната игра и успешните политически ходове за благоденствие на народа ни, тук вие сте едно, а ние сме друго –роби. Вие, сДС, написахте такава Конституция по диктовката на комунагите, като оставихте без оръжие народа, без защита. Населихте „полицията”, „съда”, „прокуратурата”, НАП и съдебното изпълнение с червени и селски еничари, които по причина мизерния си произход работят само в името на личния си финансов успех.

Оставихте народа ни да се моли на вас и на червените мерзавци за всяка хапка и насърчихте кражбите и присвояването на имущество от всички, но забравихте да кажете, че всички сте червените изроди, назначен от чужди интереси – съветски за елит. Лъгахте го за всичко – реституция, „бонова приватизация”, здравеопазване, а на практика си изградихте безконтролно бъдеще само за вас, безнаказаност за вашите престъпни схеми и унищожихте зачатъците на образование, което даже комунягите не можаха за заличат през 45 годишното си управление.

Народът се подведе и изгоря. Днес неговите панелни плъхове са най-мръсните и най-долните хора на ЕС – най-бедните, най-болните и най-умиращите. По-лоши от нас българите са само нашите мангали - роднините ти.

Създадохте една класа от по-тъпи и от вас уродливци, водени от Славчовци, Сидеровци, Копейкинци и Каракачанки, които се домогнаха с простотията си да станат полителит, като зелените чорапи – селянчетата Радев и Янев (всъщност и ти се прост селяндур, равен на Гоце и Цветан многоапартаметникът), хора, които и на оръдеен изстрел от властта и елита не трябва да се допускат.

 Така, Костов, ти не си отговорен политик, а обикновен цигански педераст, който създаде тази отвратителна посткомунистическа държава, държавно безобразие – държава изрод, при това нефелен изрод е държавицата ни.

Пресъздадохте собствената си уродливост в родната ни България.

Майка България!
Въпреки всичко ние обичаме Родината си и сме готови да умрем за България с песен на уста, но вас ви мразим и сме готови да ....




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. ganini - За жалост
08.10.2022 15:58
Много точно обрисувана родна действителност, достигната с безхаберността и наивността на хората и безкрайната наглост на изродите!!!
цитирай
2. gardener - хахаха
09.10.2022 13:34
Благодаря за вниманието Джанини. Първата част на този "пасквил", бе изтрита от там, където го пуснах по искане на самия обект на моето съчинение. За втората част не се е обаждал, явно е разбрал, колко е обичан от простолюдието.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 457444
Постинги: 217
Коментари: 619
Гласове: 1910