Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2022 12:26 - Какво обича "батя" Лукашенко и товариш Подполковник Царь
Автор: gardener Категория: Политика   
Прочетен: 4695 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 14.11.2022 10:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Или, какво чака Русия, СНГ и България - "пророчествата" на Градинаря.
Другари русоифили, русофилистици и съветски българи. Знам, че мразите да четете от малки селянчета, та до големи комунистически "дървета без корен", но както съм казал, бъдещето е вече тук и сте обречени. За съжаление и ние, ималите нещастието да се родим на една територия с вас, също сме обречени. Та, какво се случва на практика по Света и у нас.
Света: На другаря Пунтин не му остава много време да бъде главната маймуна в бензиностанцията с ракети. Скоро ще свърши този негов и на неговите бандити лайф. Какво изба руският, многострадален народ - 1 200 000 мъже избягаха от Русия на две порции - в началото на войната и сега при мобилизацията, а има чалъм да избягат и още до 800 000 души. Това е, разбира се, "дюшеш" за Путин, който смъква протестното напрежение в Русия, безнасилствено карайки толкова много елитни руснаци да се изнасят от Родината си. С тези хитри мерки, успя да удължи агонията на собствената си бандитска  държавност в Русия или Московието до следващите СИ мръснишки действия, които ще предприеме срещу народа си. Народът на Русия е много шарен, обаче. Наблюдавам една вълна от азиатски (рязан) национализъм, която започва да шуми и да се надига в пределите на Русия и тази вълна, винаги е водила до много страшни неща - замяна на крепостното право със "свобода", революцията от 1917 г., големите проблеми до Сталин 1944 година с нацистите, развалата на СССР. Днес(утре, утре) ще бъде развалена и съвременна Русия. Знам, че това го знаят във всички аналитични "служби" на Запад и Изток, съжалявам, че местните платени "аналитици" в РБ не го знаят, щото така им изнася да не го знаят и за това е този "материал" - да обясни на хората, че идват страшни и много интересни времена, когато нищо, което знаем няма да остане същото.
Какви са основните заплахи за Русия - в тази смешна държава няма друг водач на опозицията, освен Навални, който е в затвора и още няколко фигуранти като "приятеля" ми, криещ се България Гудков, да речем, но той е смешен водач и не става за друго, освен за майор от КГБ, звание ниско и смехотворно. В азиатските републики, обаче се наблюдават тайни звена на Турция и арабските петролни монархии, които съвсем сериозно се борят за независимост в тези мътни времена за путинизма. Там без масови убийства, Кремъл не може да се справи със сепаратистите. От своя страна Израел и САЩ, както и норбалните страни в ЕС, без България, насърчават организирането на подмолни общества в Русия и в емигрантските среди. Та, другарят Путин и неговете бандити, съвсем скоро ще изпитат на кожите си "либийската" паламарка, това е ясно на всеки нормален човек. Както винаги съм казвал, най-хубаво е на другарите и тук и в Русия да им пускаш видеото с Муамар - последните му минути живот, действа доста отрезвяващо и другарите стават сговорчиви, а те имат какво да губят. За да ви е по-ясно на Земята има три центъра на власт и те са САЩ, ЕС и Китай (население около 500-1 000 милиона, БНП над 20 трилиона, това условно казано). Русия е толкова далеч от такъв център, че може да бъде само водач на нашите селски "вождове", които не дружат с главния си мозък и даже не са наши, а съветски "българи" - Радев, за теб иде реч.
България: Всеки управник, който дърпа Родината ми към Русия е национален предател и заслужава незабавно правосъдие. За това е нужно да бъде намерен, такъв водач на нацията, който като Борисов и ДБ, Кирчо и Кокорчо да са на позицята - България е с ЕС и САЩ, помага безкористно на Украйна, открито и ясно, защото това е гаранция за нашето второ Освобождение.







Гласувай:
2



1. marana69 - няма никакъв другар, в Бункере, и никудаа!!))
26.10.2022 12:38
...иначе, постаа,е умен, Видеото, още повече +++

На другаря Пунтин не му остава много време да бъде главната маймуна в бензиностанцията с ракети. Скоро ще свърши този негов и на неговите бандити лайф
цитирай
2. krumbelosvet - Пак деветоюнско
27.10.2022 04:25
Пак деветоюнско презрение към селяните, присъщо на УТАЙКАТА на фаш-офицерството, садистите с пагони, донесли на България ДВЕ национални катастрофи, пречупили крилете на един млад народ, родил героите от Шипка, Сливница, Одрин, 95% селяни. От третата катастрофа спасиха България комунистите, мразени и избивани от фаш-садистите.
цитирай
3. gardener - Това да се брои като отговор и на рекламния пост за мен от теб, писано е под него и като отговор на този ти пост
27.10.2022 13:38
чакам да ми пуснеш отговора на твоя пост, под "статията" за мен - вика му се право на отговор

... за рекламата, така изродът Градинар на англ.(развален, щото съм баш селяндур), става политически враг на вашата компартия, от списъка за незабавен разстрел като мръсник, изрод, нацист и т.н. Тук, някъде имаше един пост, в който се твърдеше, че днес компартия не може да убива, може да каля, но не може да убива, аз съм на мнение, че всичко си можете, първо каляте, а при сгоден случай - убивате. Истина е, че при моя анализ, който според вас е грешен и глупав, обаче, би трябвало вие да изчезнете като динозаврите - безследно и само фосилизираните ви "тушки" да се откриват в дълбоките слоеве на почвата. Благодаря за калната реклама, знаеш добре, че всъщност съм потомък на убит АНТИФАШИСТ от тези, на които ме правиш - деветоюнци, а знаеш, че всеки има право да се развива в краткия си живот от неправилно към правилно и обратно, разбира се. Обичам те, старче, бъди здрав и не се вързвай на моите писаници, те са още една гледна точка за случващото се. Огледай се, ослушай се и виж, дали това, което виждаш и чуваш ти харесва, сигурен съм, че не ти харесва - е, то е функция само от вашата комунистическа дейност последните 45 години и вашия комунистически ДС и БКП "преход" - плюс още 33 години, всичко това е равно на около 80 години, долна, селяндурска власт на най-мръсната, най-простата и най-долната сган, някога раждана в България, това сте вие, ако не ти - колегите ти комуняги, социалисти, ДС доносници, служители и офицери от МВР, МНО, съд, прокуратура и висше държавна администрация, съжалявам, че ти не си от тях, бил си работник - инженер, пазиш добри спомени от миналото, но те не оправят днешната ни реалност... Такива работи, стари приятелю.
цитирай
4. krumbelosvet - О, хапчето
28.10.2022 07:02
хапчето не зъбравяй
цитирай
5. gardener - Ок,
28.10.2022 12:24
krumbelosvet написа:
хапчето не зъбравяй

да са живи и здрави хапчетата, бате. Кое не ти допада, че ме съветваш да си пия хапченцата, кажи си, нали и ти си против бандитския преход, извършен от комунистите и слугите им от силовите ведомства, що трябва да се разминаваме в рефлексията, въпреки там 10-20тина години разлика в съществуването ни, обясни на шизофреника и облъчения от американските кравари тъпир.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 446747
Постинги: 213
Коментари: 597
Гласове: 1896