Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2022 23:23 - ТЪП, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН, БЕЗЖАЛОСТЕН
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 1154 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 17.09.2022 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това са всички три качества, които трябва да притежавате за да успеете в кое да е съвременно общество. Всъщност във всяко общество още докато сте приличали на ... щях да кажа Борисов, но нека бъде примат и до днес.
Само 1. ТЪП: Такива са не повече от 50% от днешните хора, те са видими и ясни. Обикновено гледат телефоните си и уж правят нещо по тях. Когато някой ги засегне, започват да снимат или ако се случи беда, вместо да помагат - правят видео клип. Предполагам целта им е, чрез това да станат известни, но не съм много сигурен.
2. ИЗПЪЛНИТЕЛЕН: Това е по-добър тип. Обикновено днес това са около 10% от населението. На тях може да се разчита да ти отворят магазина, офиса или каквото трябва да бъде отворено и до там.
3. БЕЗЖАЛОСТЕН: Това е на практика най-малката група от чисти видове - около 5 %. Обикновено са вярващи и обичат да го демонстрират. Ще ги срещнете във фитнесите и най-много в "бойните" клубове, произхождат от бедни семейства и такива на разведени родители. В бъдеще тази група ще се стреми към 10% за сметка на изпълнителните, които стремително ще намаляват.
4. ТЪП И ИЗПЪЛНИТЕЛЕН: Това са около 5% от популацията. Тя се насочва към средното образование и работата в сферата на услугите - бояджийство, автотенекиджийство и т.н. По причина, че образованието девалвира, днес ще срещнете много такива на държавна работа, която по принцип им влияе зле, разхайтва ги и те стават само тъпи.
5. ТЪП И БЕЗЖАЛОСТЕН: Това са обикновено деца на бивши комунисти, доколкото преди 30-40 години - други нямаше като организирани паравоенни структури в пределите на Родината. В тази група се събират нивата от министър до дребен държавен служител. Те обичат да крадат и да трупат блага за някаква размножителна кауза - да имат повече бройки, повече работници или повече пари за дрогираните си наследници. За РБ са в повечко в момента като процент до 10%, но оптималната им популация е около 5%.
6. ИЗПЪЛНИТЕЛЕН И БЕЗЖАЛОСТЕН: Това е едно най-висшите нива на нашата съвременност. Такава е да речем Нинова, Радев или всеки хитрец от политическия спектър с изключение на Борисов и до нейде Доган. Обичат да се спотайват и изживяват като "сиви мишки", пардон "кардинали" и имат разбиране за процесите в определен исторически момент на който са свидетели. Те са реалните ръкавици на лявата ръка на Мрака или на реалното задкулисие, което държи "капитала". 4%
7. ТЪП, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН, БЕЗЖАЛОСТЕН: Истинското лице на реалната и видима власт. Това са най-търсените хора, както на Запад, така и на Изток. 4 %

Останалите около 1-2 % от популацията не може да бъде обхваната само от тези категории, при тях има нещо друго, което е прието да се нарича практическа философия от мистичен тип, което ги прави потенциални кандидати за върха на обществената пирамида, но от тези хора се реализират само 0,0000001%.

Необхванатите от "статистиката" ми са болни хора с мозъчни, психически или двигателни отклонения, които никога са нямали бъдеще, въпреки протестите на майките им и социалните домове в които са настанени от раждането им.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 457760
Постинги: 217
Коментари: 619
Гласове: 1910