Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2022 16:18 - Един "документален" филм, произведен от съветската пропаганда 1980 г.
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 1593 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 25.10.2022 17:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
The Human Face of Russia (1984) - everyday life in 1980s USSR
За този живот въздишат по-възрастните другари от България. Такава пропагандна измислица бе предложена на англоговорещия Запад за съветския "рай". Цялата тази комунистическа идиля е сътворена в болните мозъци на другарите от КГБ и КПСС с цел да излъжат свободните хора, зад желязната завеса, че в СССР живеят хубав и добър живот, което е опашата лъжа. Ето го и самия филм на мухлясалите съветски мозъци, обърнете внимание на муцуните, които внимателно са подбрали да бъдат снимани и на новите "квартири", в които живеят сътрудниците на службите в комунистическия рай. Пдобни филми днес снимат в Северна Корея. Наслаждавайте се на тоталната лъжа и знайте, че всичко което виждате бе точно на обратно. За това и има партии като "израждане", животните, които ги населяват мечтаят да изградят точно този рай от този филм и тук 42 години след картинките, които ще видите.
Другари, съветски българи, кото плачете, ползвайте този носталгичен съветски стих за вашата първа или втора родина, знам ли коя от всички ви се пада СССР.

"У карты мёртвого Союза,

С обвальным грохотом в груди,
Стою. Не плачу, не молюсь я,

А просто нету сил уйти.

Я глажу горы, глажу реки,

Касаюсь пальцами морей.
Как-будто закрываю веки,
Несчастной Родине моей..."

Филм № 2 за днешна Велика Русия (Тыва - античен азиатски град 2021г.). Също много интересен от Варламов - мръсник, избягал от "родината" си, по причина, че е чист хазар и сънародник на Путин. Филмът е за бисера в короната на путинската империя на границата с Монголия. Каква близост наблюдавам с панелните квартали на Родината ни. Гледайте тези "документи" и се къпете, пийте по-малко, не се дрогирайте и обичайте близките си, както и чистете около местата, които населявате, замърсявани от други ваши съграждани от селски тип, защото циганите, които ви чистят не са мотивирани да го правят, въпреки 600 лева, които получават за това месечно.







Гласувай:
3



1. morskipesni - Стихчето много ще подхожда
25.10.2022 16:47
за опелото на нещастния проект "ЕС", което не вярвам да се забави дълго.
цитирай
2. gardener - Викаш от Варна, че
25.10.2022 16:56
ще настъпят "тъмни векове". А дано сте готови за тях. Демек, сте подготвени физически и материално за да изтрепете (НЕ) нормалните, ще видим.
цитирай
3. morskipesni - Не бе- нищо не "викам"
25.10.2022 17:05
Така ти се е счуло, понеже си свикнал да крещиш.
цитирай
4. gardener - опитвам се да се впиша в рускиталната ти външност,
25.10.2022 17:10
приятел, с това "викаш", вие гагаузите не сте много българи, но сте граждани български, като предците си от Кавказ, а руснаците ви казват във вашата родина - черногъзи изроди, доколкото разбирам старобългарски. Мисля, че достатъчно те или се "нааках", та, вземи си пиши своите неща подтвоя блог, а не обикаляй като педераст за хуй по чуждите места, те са направени с идеята не точно ти да ги четеш, а да се "правим" ние, авторите на велики, разбираш ли дебела и отблъскваща муцуно?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 461983
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1917