Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2022 09:15 - Лев или Евро?
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 1312 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 01.11.2022 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Поредното местно малоумие, което се подава за консумация от наплашения и беден народ. Смешното е, че за бързото ни преминаване към евро като местна валута ни натискат хора, които нямат проблем с доходите. До един са на хубави заплати, дарявани от бедния ни народ да ни управляват. В действителност и днес сме "вързани за еврото" и не бива да се подхожда урголешката към този уред (разбирам, че ще изнервите народа и той - народът ще предпочете да го управлява здравата ръка на ... силен пРезидент). Всъщност, другари, вие елементарна сигурност на хората не можете да осигурите, а сте тръгнали да МУ го набутвате ... през кесията като гарнитура, я се освестете!
 Изродите комуняги от бившето БКП и ДС, както и техните "галени" подрастващи изроди са  уредени на топли бюджетни местенца с прекрасни заплати, които ще се индексират ударно, нямат проблем на първо време. Но, ще се наложи да извадят от дюшеците левовата си наличност и за около 10 години да "обърнат" левчетата си в евраци, а това ще стане само в условията на пълна комунистическа власт, управляваща ДАНС и всички разследващи служби, плюс БНБ, както и "частните" комунистически банки, които по принцип са си техни от 80 години, но все пак, всяка "обменена" сума ще трябва да минава през регистър по персона и ще се наложи да мобилизират бедните си роднини за обмяната(срущу процент, мазните "партии", това го могат добре с презиборните си "дарители").
Та, ако имахме умни управляващи, минаването на Евро, можеше да бъде ДОГОВОРЕНО с ЕС при патриотични условия, т.е. така и така сме в евров борд, какъв е проблемът за определен и дълъг период от време да имаме бивалутна система, не виждам някой западняк да се заяде с най-бедните роби в Европа. Така ще си влезем като пичове в "зоната". По български и безпробемно, още от днес, ако трябва, но за това е нужен умен човек, а НЕ тази селяндур-мерзавска сволоч, която ни предлагат за "властници".
ДА ЖИВЕЕ ЛЕВЪТ, А ЕВРОТО СИ Е ТУК ПРИ КУРС ВЕЧЕ НАД 20 ГОДИНИ. ДОГОВАРЙТЕ СЕ И НЕ МЪТЕТЕ ГЛАВИТЕ НА НАРОДА! АКО ЩЕ И 2050 ГОДИНА ДА Е, ЛЕВЪТ СИ Е НАШ И ЕВРОТО СИ Е НАШЕ, ПЕЧАТАЙТЕ ЛЕВОВЕ, ПЕЧАТАЙТЕ ЕВРО, ПОМАГАЙТЕ С "ИНВЕСТИЦИИТЕ" НА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ, НА ТУРСКИТЕ РЯЗАНИ ОЛИГАРСКИ, НАПРАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ - ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ, ИМАТЕ ВСИЧКИ ИЗХОДНИ ДАННИ ЗА ТОВА, ОТ ВАС СЕ ИСКА ДА РЕВЕТЕ В ЕС ЗА ОСОБЕН ПОДХОД КЪМ БЪЛГАРИЯ, ОСНОВАН ВЪРХУ НАД 20 ГОДИНИ БИВАЛУТЕН БОРД У НАС!


ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА, ИЛИ КОЛКО Е ДЕГРАДИРАЛ НАРОДЪТ НИ ДО НИВОТО НА ДОЛНИТЕ КИТАЙСКИ ИЗРОДИ И АЛБАНСКИТЕ РЕОТАНИ.

Когато писах, че проблемът ни е културен и образователен, не вярвах, че така ще си проличи оскотяването на народа ни, а се оказва, че вече сме оскотели напълно и водим класациите в Света.
World Values Survey са задали в 86 страни с въпроса: "Вярвате ли в в живота след смъртта", демек, вярвате ли в Бог изобщо, т.е. какъв точно морал имате и ако нямате морал, не се сърдете, че сте боклуци..

Най-вярващи са в Бангладеш - 98, 8 %, Малдивите - 98, 3% и в Мароко - 96,2%. Това, обикновено са побъркани мохамедани, където религията на почит и почти няма "светска" държава.

Най-малко вярват в Китай - 11. 5%, Албания - 22. 7% и България 22.0%. В братски СССР вярващи са 38. 8%, в САЩ - 68. 2%.

КАК ОТ РУСКИ (МОЖЕ ЧУКЧА, БУРЯТ ИЛИ ДРУГ АЛКОХОЛИЗИРАН АЗИАТСКИ МАНАФ) ИЗРОД СЕ СТАВА БЪЛГАРИН - СРЕЩУ 4 000 ЕВРО!


Ето така се става българин срещу 4000 евро за услугата, ако си руски алкаш. Да е жива и здрава дебеланата в "резидентството", за това целуваше ръка на Гундяйчето (Япончик) сатанистко.
Адреси за контакт с продаващите българско гражданство изроди в Русия с подходящ герб на град .... Ленинград.

Москва улица Воздвиженка, дом 10 image Санкт-Петербург Business Center "Lermontov" Лермонтовский пр., 7, лит. А
4000 Евро
https://migrationatlas.com/grazhdanstvo-bolgarii/?utm_source=yandex&utm_medium=rsya&utm_campaign=rsya_grazhd_bolgarii_ru&utm_content=oformlenie_pasporta_Bolgarii_za_15_mesyacev&yclid=6375182739891085480

Та, мацицата да е... на българопродавците, да е...



Гласувай:
4



1. zabylgarite - Оскотя не под руско влияние а под ...
08.11.2022 13:39
Оскотя не под руско влияние а под западно такова. Без война те минимизираха, западът се прегърна с комунистите и ги покровителствува, не е някой друг. Беззаконието не дойде от източни страни, наркотиците не дойдоха от източни страни. Питали демократите-бе защо крадете повече от комунистите? Ми те ни научиха и ни хареса-отговорили. Инфлацията не идва от Русия а си във вечните западни сценарии за живота. Западът се разпорежда по света, не са руснаците. Ми да бяха докарали някаква справедливост. Ми няма. Нито искат, нито могат.Всеки мошеник е на свобода срещу пари и царува ли царува. Това не идва от Китай или Иран. Отдругаде идва.
цитирай
2. gardener - Цъ, не е така
08.11.2022 14:30
Вие си бяхте скотове и преди и днес и може би винаги ще си бъдете скотове. А чел ли си как Горбачов става Горбачов и защо - от наркотици, а знаеш ли кой произвеждаше синтетични наркотици в РБ - ДС, а знаеш ли, защо всички Колумбийци и други нарко държави са социалисти, социалисти са и в т.н. "Златен триъгълник", защото ги хранехме да стават нарко "барони" с наши парички. Не с тези пунтове, приятелю.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 460315
Постинги: 218
Коментари: 625
Гласове: 1915