Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2023 12:49 - Интервю с мюсюлмански светец/вампир
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 2417 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 29.03.2023 13:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Джохар Дудаев. Роден е на 15 февруари 1944 г. в с. Ялхори, Чечено-Ингушка АССР. През 1962 г. постъпва на служба в Съветската армия. Достига до звание генерал-майор от ВВС. Взема участие във войната в Афганистан в периода 1979 – 1989 г. През 1987 – 1990 г. е командир на дивизия стратегически бомбардировачи в Естония.

През 1990 г. Зелимхан Яндарбиев убеждава Дудаев в необходимостта да се върне в Чечня и да възглави национално-революционното движение. През октомври 1991 г. с решение на Върховния съвет на РСФСР Чечено-Ингушката република била разделена на 2 – Чечня и Ингушетия. Това решение води до катализация на националните процеси и многочислени въоръжени сблъсъци.

На 27 октомври 1991 г. е избран за президент на Чеченската република. С мълчаливото одобрение на президента започва гонение срещу руското население в републиката. На 1 ноември със своя първи указ провъзгласява независимостта на Чеченската република Ичкерия. На 7 ноември президентът на Русия Борис Елцин издава указ за въвеждане на извънредно положение в Чечня. В отговор на това Дудаев въвежда военно положение. На 3 март в Рига Джохар Дудаев заявява, че Чечня ще седне на масата за преговори, само в случай, че Москва признае нейната независимост.

На 12 март 1992 г. Парламентът на Чечня приема конституция на републиката, с която обявява независимостта на светската държава Чечня. Чеченските власти почти не срещат организирана съпротива и превземат руското въоръжение на тяхна територия. На 17 април 1993 г. Джохар Дудаев разпуска Министерския съвет на Чеченската република, Парламента, Конституционния съд и градското събрание на столицата гр. Грозни и въвежда на цялата територия на републиката пряко президентско управление и комендантски час.

През декември 1994 г. руският президент Борис Елцин подписва указ за въвеждане на руските войски в Чечня. Оттогава върви издирване на чеченския президент Дудаев. Срещу него са правени 3 опита за покушение, които са неуспешни. На 21 април 1996 г. в хода на войната в Чечня, след предварително и старателно разработена операция, руските спецслужби прехващат сигнал от спътниковия телефон на Дудаев в района на село Гехи-Чу, на 30 километра от гр. Грозни. Във въздуха предварително са вдигнати 2 бомбардировача Су-24 със самонасочващи се ракети. Дудаев загива от взривяването на ракета по време на телефонния разговор с руския депутат Константин Боровой[1].

На името на Дудаев са наречени улици в градовете Лвов, Варшава, Рига.

Предлагам на вниманието Ви интервю с този човек, ИНТЕРВЮТО Е ПРОРОЧЕСКО, описва бъдещето не само на Русия, а и нашето си - българско бъдеще. Поставя най-важните въпроси за Нашия живот и дава отговори - какво трябва да се прави и всичко, което искате да знаете, защо тук е така. (знаете, че не обичам ... друговерците и небългарите, търпя и зачитам човешките им права, по тази причина не мога да бъда обвинен, че имам пристрастие към Дудаев, напротив - за мен е "чакал", но и изключителен човек, светец от друга вяра и друг народ.)
Предвалително съобщавам, че видеото е на руски, но езикът на Дудаев е елементарен, не ползва сложна лексика или сленг, т.е. ще е разбираемо за всеки желаещ да чуе истината за Русия човек - българин.






Гласувай:
6



1. avrilbo - Много хора смятат дявола за светец и ...
29.03.2023 13:01
Много хора смятат дявола за светец и си имат такава църква Като го слушаш Д с типичната ангелска лукавост за мъките му с типичното за евоатлантическото образование светоглед няма как да не повярваш ,че той самият е по голям светец-пророк от Иса - Исус Христос според ислама
цитирай
2. gardener - А кой съм аз или ти, че да съдиш, кой е Бог или дявол?
29.03.2023 13:33
avrilbo написа:
Много хора смятат дявола за светец и си имат такава църква Като го слушаш Д с типичната ангелска лукавост за мъките му с типичното за евоатлантическото образование светоглед няма как да не повярваш ,че той самият е по голям светец-пророк от Иса - Исус Христос според ислама

Да, възможно е съм заблуден, но зависи от гледната точка. Убиецът на Джохар, днес е убиец на цял един народ, от неговите действия са загинали над 300 000 души от които поне 30 000 мирни граждани. Като направиш сметка се оказва, че този генерал-майор, получил званието си в армията на СССР е по прав от капитан Путин от КГБ, даже и номинално погледнато. По тази причина имам повече вяра на казаното от Дудаев. Той твърди, че русизмът(за мен е съветизъмът, русизъм ще има, когато си изберат или Романов или Хохенцолерн за император и самодържец, а не престъпник от ОАО/кооперация "Озеро", примерно) е по страшен от фашизма и е така от днешна гледна точка
цитирай
3. marana69 - ...чудесно ,казано, г н ГарДнер )
29.03.2023 13:55


Да, възможно е съм заблуден, но зависи от гледната точка. Убиецът на Джохар, днес е убиец на цял един народ, от неговите действия са загинали над 300 000 души от които поне 30 000 мирни граждани. Като направиш сметка се оказва, че този генерал-майор, получил званието си в армията на СССР е по прав от капитан Путин от КГБ, даже и номинално погледнато. По тази причина имам повече вяра на казаното от Дудаев. Той твърди, че русизмът(за мен е съветизъмът, русизъм ще има, когато си изберат или Романов или Хохенцолерн за император и самодържец, а не престъпник от ОАО/кооперация "Озеро", примерно) е по страшен от фашизма и е така от днешна гледна точка..
цитирай
4. avrilbo - Да така е
29.03.2023 15:54
А кой си ти , че ще определяш ? Определяй за себе си според ТВОЯТА ЛИЧНА евроатлантическата ценност -догма , но нямаш право да ограничаваш свободата на другите ( неотменима евроатлантическа ценност СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ) както нациста Додаев , който както самия той просто обяснява ги убива защото не се вписват в в НЕГОВИТЕ ЛИЧНИ евроатлантически ценности като не могат да му отговарят на въпроса " А кой съм аз или ти че...." Светецът Джохар ОБЕКТИВНО реализира ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ както Милошевич и възоснова на тези факти и според ОБЩОПРИЕТАТА А НЕ ЛИЧНО ТВОЯ евроатлантическата сияйна надхристияннска доктрина Светеца на сатанинската църква Джохар е Дявол .
цитирай
5. gardener - Ах, какъв мил човек съм, разрешавам свобода на изказа в моя блог ...
29.03.2023 16:43
плурализъм на мненията и всичко в полза на моя евроатлантически фашизъм, гейциониззъм и кравароимпериализъм... Насам, о православни ... дрогаре и дрогарке, тук е Свободата, тук е Интернационалът от свежи по научно му и религиозни умове, а бакалъм на чистата и свята демокрация, комунизация и болшевизъм.
цитирай
6. lightbody777 - Една много точна дума използва Джохар Дудаев
29.03.2023 17:46
Човеконенавистническа идеология. На нея винаги й трябва "враг", за да има върху кого да се упражнява във човеконенавист. И това е не само за русизма. Всяка идеология, която разделя хората и ги противопоставя е човеконенавистническа.
цитирай
7. vladtepes - За Джохар Дудаев
05.04.2023 16:34
Заслужаваше да поживее в ол инклузив Черния делфин - да докладва редовно какво е извършил, да заема т.н. изходна позиция наведен напред с ръцете зад гърба и с разтворени длани, да го водят с белезници трима конвоиращи с куче и т.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 447174
Постинги: 213
Коментари: 597
Гласове: 1897