Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2023 14:03 - Новият премиер Габриел
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 2107 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 27.05.2023 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Както се казва - Успех. Винаги, когато има ротация - има триене, а както знае от практиката - триенето е залог за множествен оргазъм у приматите.
Има няколко "но-та" след честитката, които ще бъдат важни за обикновените хора, каквито в РБ са 99% от популацията, независимо за какви се изживяват и какъв моментен статус имат, капитали или възможности.
Тези 99% и да искат и да не искат, ако Неделчева е наложена от САЩ и ЕС като най-малкото зло, кабинет ще има - ратационен или поне за година.
След местните избори - кабинет няма да има, в рамките на няколко месеца, а изборите ще бъдат около пролетта 2024 за ново "изучаване" - проучване на т.н. "обществено" мнение, което е нито обществено, нито мнение, защото, както казах по-горе, колко и да се считате за умни, не можете да се погледнете отстрани и разберете, че сме незначителна популация - болна, зле образована и манипулируема от няколко вътрешни и особено от няколко външни центъра или централи.
В момента сте доволни, тези, които уж сте "мозъчните" хора, кафене и ли ракия анализатори - кафе анализаторите са доволни, а ракия анализаторите - не са.
Какви са проблемите с Габриел-Неделчева.
1. Низък произход, какъвто имат почти всички "политици" в РБ (майка и е неясна, а бащата, който стана известен със смартта си в едно село, наричано град от 1956 г. е бил някакъв комуняга в Благоевградско, брат и е замесен в разни измами от ГЕРБ), т.е. има напълно правилен произход за нашата мизерна политическа изродщина.
2. Нейният низък произход е "саниран" от омъжването и за някакъв жабар, което е голям минус за премиер на национална държава като България, но пък това стана традиция след Кирчо - канадеца.
3. Дадените от "Поликито" гаднички факти от биографията и натурата на тази скромна женица, която все пак има сурата(лицето) да признае, че не е доктор на някакви си науки(т.е. е излъгала), доколкото "доктор" тук и навсякъде по света се става с парици.
4. Като номинация на Борисов, доколкото всеки, който номинира Борисов, буди съмнения за чистоплътност (по същия начин и всеки който номинира Доган, Пеевски, Ментата и други етнически водачи от небългарски произход, будят не само съмнение, а и убеденост за задкулисие и престъпни намерения).
5. Зад Неделчева се крие Радев от Славяново, Както се кри и зад Кирчо от гъза на географията в Канада, но Кирчо се еманципира под напора на истинският му назначител - посолството на САЩ) - доста постен персонаж за нашата политика, но сходен по биография на Неделчева - г-н или г-жа Никой за един ден станаха политици.
Е това е на пръв поглед, което ме притеснява, че тези хора са неподготвени и слабо влияещи на процесите в обществото. Но за това пък, при една добра обучителна култура на Копейкин, обучение от Моссква - тези лица, съвсем скоро ще бъдат надиграни и над Отечеството ще настане мрак.




Гласувай:
4



1. leonleonovpom2 - Здравей!
24.05.2023 09:54
Да,истината за сините от СДС беше, че отдолу са червени После станаха царисти и Гербисти...
Признала си , но при документ с подпис и печат от Университета Едва ли и неволна лъжата й
Що се отнася до доктората,трудно се подкупва цяла комисия от 20 или30 човека,елит в областта, за да го получиш незаслужено! Докато имаше ВАК,, сигурен съм, че само ченгета и от висшето общество можеха да го получат даром
А през 90- те години, срещу пари, в Украйна даваха академични титли
Аз не съм плащал и стотинка на никой
Вярно , преди самата защита възникна проблем с плащането на хонорара на членовете на комисията Беше хубавата гладна зима Някои казаха,че ще си тръгнат
Попитах секретарката, каква е сумата Имах я, за евентуална почерпка Казах, че в краен случай аз ще и дам парите!
Тя скочи, няма да позволи подобно нещо! Тя ще намери парите!
И ги намери!

Хубав ден!
цитирай
2. gardener - Здравейте, г-н Симеонов
25.05.2023 09:53
Няма да се спирам на историята, свързана с нашето СДС, то си е една от многото форми на ДС и БКП, създадени да не би случайно България да стане рай и комунягите да не живеят в този рай. За т.н. българска наука. Разбирам, че сте свързан с тези думи, доколкото може да съществува наука на празно място, създадена от съветски специалисти. Ще ви разкажа за съветските специалисти, безспорно страхотни учЕни, те произхождат от руските специалисти. Русия и СССР имат нобелови лауреати - да речем Павлов е един от тях. Павлов в едно с Плетньов са прототипи на професор Преображенски от "Кучешко сърце"(ако не сте чели тази книга я прочетете или гледайте филма и той е добър). Павлов не лекува ежедневно, но професор Плетньов лекува елита на СССР, а в един момент е набеден, че е тровил Горки и останалите полюционери в Кремъл. Арестуват, бият и издивателстват над човека и Плетньов си признава, но има и свидетел от школата на Павлов - професор Виноградов - любим ученик на Плетньов. Е, Виноградов на процеса набеждава Плетньов в престъпленията, за които е обвиняем и ... край. По късно и Виноградов също е разстрелян по друго дело. Павлов... е критик на наложената в СССР система в науката, но умира в дома си. Къде е истината е най-важното нещо в науката, няма нищо по-главно и по фундаментално в нея да се търси ИСТИНАТА и в момента, в който един "научен работник" започне да лъже в името на идеологията или личния си интерес, тогава наука няма и не може да има. Лъжецът не може да бъде човек на науката, може да е човек на изкуството и да лъже, защото е болен или така му изнася, но в науката има само една обективна истина и тя е ЗАКОН. Наука без закони не е наука, а лъжлива уйдорма.
Та, прощавайте, вие сте представител на науката химия - в нея уйдорми няма, защото ако има се заплаща с живота и материални блага. Бъдете здрав.
цитирай
3. vladtepes - За Виноградов
26.05.2023 17:06
Виноградов отказва да обсъди с Лидия Тимашук забелязани от нея небрежности и пропуски в лечението и я понижава в длъжност. Като резултат тя пише писмо до МГБ, на което е подчинена клиниката и на базата на небрежностите и пропуските е образувано делото на лекарите убийци. Примерно на Жданов и Щербаков не са направени всички нужни изследвания и са изпратени в санаториум вместо да се лекуват на легло в интензивно отделение и двамата умират бързо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 458488
Постинги: 217
Коментари: 619
Гласове: 1910