Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2023 11:19 - Смърт, безсмисленост, изолация и свобода - наши и ваши.
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 578 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.06.2023 17:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СТРАХОВЕТЕ човешки. Тези, които се делят на групи са тор. Тези, които нямат авторитети - човешки гении са тор. Тези, които имат за "слънце" боклуци с измислени истории са тор. Единният размер за всичко е благо. Няма православна математика или комунистическа геометрия, няма съветски патриот или български русофил, това са обиталищата на глистите, тъмните обиталища на хлебарките и гнусните гнезда на плъховете. Дали ще си съветски-помак или почитател на Копейкин е като да си член на БКП, доносник на ДС и по всички характеристики - изрод. А изродите, винаги са подлежали на смърт, няма вечни изроди, както няма и нещо, което да е останало от тях, освен ненавистта на нормалните хора към делото на изродите в човешката история. Каквато и пропаганда, лъжа или човеконенавистна обществена система да владее за малко съзнанието на масите, всичко свършва.

1. Смъртта е КРАЙ на ВСИЧКО за нас. След нея няма НИЩО. Обикновено заличаване, изтриване с гума на спомените и връщане в новия цикъл на мъчителен и безсмислен живот.
2. Безсмислеността е венецът на всякакви усилия, вклрючителрно и доставяйки си удоволстиве да се размножиш и оставиш същество след себе си - потомство, имущество и "спомени" в живещите след теб. Имуществото е важен елемент от наследството, което остава за тези след теб - твои или чужди, всички са чужди, доколкото не са Ти.
3. Изолацията е пищенето (воят, крясъците) за вниманието на останалите смъртни (защото може и да има някой от избралите "връщане" в този ад доброволно - вечни - полубогаве, но това е за 4-тата каста по-важничко), подобни на теб. Различните типове "касти" пищят по различен начин, събират различни видове имущество, пишат по различни теми и начин, защото имат неконфликтни интереси. Едни пищят за внимание - секс и удовоствия, други за оставане, чрез хипотетични и техни си заблуди, че пишат "дълбоки и важни" неща, трети се "бият" за красота, която трябва да има в първите врясъщи на долните три касти, т.е. да съдържа и малко красота.
Касти:
- работници. Строят, копаят, трудят се с ръците си (разбира се и мозъка си) и създават материални блага(красота).
- търговци. Разни хитри "играчи", опитващи се да изкарат ползи от препродажба(на красота) на вече създадени блага, независимо дали са материални или духовни, важното е да ги "надуят" със огромна стойност и да кярят за сметка на глупаците - мода, музика, религия, парични системи, акции от "предприятия", медицина, право.... всичко, което е хит в определена епоха и е плод на разпространени обществени заблузи за красиво, ценно и полезно.
- войни. Каста, която защитава останалите(красотаправещи) и често организира системата само в своя полза, чрез насилие над по-слабите касти и по-силните, разбира се, в услровията на свят без "магия", където няма "сила на правото", а има "право на силния".
- магове. Самозаблуждаващи се типове с определена менталност, че превъзхождат всички останали в уменията си да правят, търгуват, воюват и задават наклона на ... развитието(на красотата) на обществото като цяло и на хората като отделно взети единици.
4. Свободата е робство, разбира се. Но робството не е свобода, а пълната зависимост от други хора(без да намесвате обществото, което е функция на групата и генетичните/мозъчните програми в нея), понякога и доста  по-прости от роба. (защо понякога, всеки робовладелец е глупак по дефиниция, защото не знае отгворността за деянията си, водещи до разпадане на Света на господарите в себеунищожаваща се констукция).
На база гореописаното сме свидетели на една уродлива Вселена, която в нашия случай е затвор за души, които по една или друга причина са се провинили в "красивата" Вселена.
image






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 461353
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1917