Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2023 21:08 - Великата ... революция в живота на свободните хора
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 768 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 09.11.2023 21:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви разкажа за един човек, живял и работил не в СССР, а в САЩ, който ако случайно беше роден в СССР ... нямаше никой да знае за него.
Когато бил на 5 годники е умрял баща му.
На 16 години е прекъснал да учи(това много прилича на биографиите на комунягите от ЦК на БКП).
На 17 години вече е уволняван от 4 "работи".
На 18 години се жени.
Като пролетариат, не от стихче на охтичавия Измерлиев е работил като "каменарче" по строителството на "американските  жепета".
Опитал да учи "право" като Тошко цигането от село Правец, но даже не го приели за "слушател", т.е. не го допуснали до ВУЗ-а, също като кулшките отроци в НРБ-то.
В САЩ, какво да стане..., станал застрахователен агент, не като местните "застрахователи", към които се числи и лицето Бойко Методиев Борисов - член на БКП и "офицер" от МВР. Изгонили го и от застраховането, не Борисов, а човека от САЩ.
На 19 години станал баща..., не като другаря Ленин - сигурно щото е бил сифилистик не си е позволил да има поколение, другарят ви Ленин с ВОСР.
На 20 се развел, а жена му "взела" дъщеря му.
Станал готвач и мияч в малка закусвалня - единственото, което могат повечето другари бивши членове на БКП, ДС и МВР от НРБ.
Не се отказал от дъщеря си, а се опитал да я отмъкне от жена си, но неуспешно. Другари, вие отмъкнахте България и от въшкари, днес сте капиталисти, палите ли свещ пред иконата на Сталин, който ви направи хора? Този от поста ми бил добър човек и се договорил с жена си да се върне при него с дъщеря им, явно имал повече акъл и от Путин... по темата за Украйна.
Като всички нас, които не сме шапкари, милиционери или "миньори, нефтохимици  и златни момичета" се пенсионирал на 65 години с първа пенсия от 105 долара (по днешни цени 1050-1200 долара, точно "тавана" на комуняшката пенсия за шапкари, милиционери, съдии, покурори, държавни и общински хрантутници... в новата ни НРБ от ЕСесерето).
Решил да си тегли въжето, защото се почувствал неудачник в САЩ, а какво да кажем ние... с мирния преход и днешните 200 долара пенсии, другари?(не, не съм пенсионер, относително млад човек съм, но няма да получа като шапкаря Радев около 200 хилки при пенсия, нищо, че не е карал самолет, а си е таковал втората жена като първата "сериозна" любовница от с. Равенц).
Седнал под едно дърво и започнал да пише на лист от телефонен указател, какво е постигнал в живота. Така се осъзнал, че най-доброто нещо, което може и е постигнал е да готви добре.
Взел на заем 87 долара (около 1 000 долара днес  - 2 000 лева, добре, че не са били взети на "бърз кредит" от комуняшките полубанки или небанкови финансови институции, както е точното им име).
Купил картофи и пилешки бутчета, а в действителност цели пилета, но не от приятеля на Тиквата - мангал с пилешки бизнес в Стара Загора.
Приготвил ги по негова рецепта и пилешкото и картофките и от врата на врата, започнал да предлага храната си. Това в Кентъки, а не в Каспичан или Красноярск, другари, където и да се намират тези градове.
На 88 години ТОЙ станал полковник-милиардер (също като Путин или копринките на Радев от село Славяново). Името му е ... не е важно как е, това не е реклама на скъпа за българите храна. Скъпа е за нас, защото сме бедни, мързеливи и тарикати или скъпа за нас, защото някога на Земята се пръкнаха комчунягите и те унищожиха България... до крак, заменяйки българите с разни етноси, които вече се надпреварват за кметове на столицата.
Животът не свършва и след 45 години, нито след 65, нито след 105, това е забавата в този пост.
Пожелавам на всички да станете ако не полковници, по поне генерарадевци и да се обличате в копринка, другари. Честит празник на червените фашисти, все пак.











Гласувай:
5



1. getmans1 - ВОСР ...
07.11.2023 21:54
... Грешката от която умните народи хора се поучиха а, други я славят и упорито я повтарят ... за съжаление у нас "другите" хич не са малко.
цитирай
2. batogo - Такава е истината, приятелю!
09.11.2023 16:54
Няма да бъдем достоен народ, докато не осъзнаем кратката притча на великият Българин Радой Ралин, която гласи:
" Свободата е семе, вкоренено в камъка безчувствен, за да го превърне в почва, която живее и ражда."
Чест и почитания за теб и за всеки търсач на Истината!
цитирай
3. gardener - Грешката... г-н Гетманс
10.11.2023 13:33
е в самата грешка, както правилно сте забелязали, но тя е винаги в полза на някого, а в случая на отрицателната еволюция. Тръгна от идеята за разрушаване и нов строеж по механичен път и по инерция от т.н. Великата френска революция, която доведе Франция до империя и реставрация. До това водят всички революции, както е видно от нашето настояще. Хората са без значение, особено за коя да е революция, а Човекът го знаем кой е след всяка смяна на властта. В нашия балкански случай, защото все още има умни хора и на простаците не им е разрешено да ни убиват, простаците с революциите не могат да вземат връх в Отечеството.
цитирай
4. gardener - Благодаря за добрите думи, Учителю
10.11.2023 13:37
batogo написа:
Няма да бъдем достоен народ, докато не осъзнаем кратката притча на великият Българин Радой Ралин, която гласи:
" Свободата е семе, вкоренено в камъка безчувствен, за да го превърне в почва, която живее и ражда."
Чест и почитания за теб и за всеки търсач на Истината!

И благодаря, че Ви има Вас - ИСТИНСКИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, ПИШЕЩИ В БЛОГ.БГ. ОБЩУВАНЕТО С ВАС Е ... ДОКОСВАНЕ ДО ВЕЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ! ВИЕ, НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ЧОВЕКА В ТОЗИ БЛОГ, СТЕ НЕВЕРОЯТНИ ХОРА, МЪДРЕЦИТЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО.
цитирай
5. krumbelosvet - Щастлив човек е мраморната глава,
17.11.2023 06:01
доживя златните дни на победата в студената война.
Ми що не се радва и да твори, и да печели милиарди?
Ами лее жлъчка в БЕЗПЛАТНОТО блог.бг.
Жлъчкар щастлив няма. Н Я М А.
Да знаеш, че знаем.
цитирай
6. gardener - Какви милиарди, другарю кРУМЕНе?
17.11.2023 14:49
krumbelosvet написа:
доживя златните дни на победата в студената война.
Ми що не се радва и да твори, и да печели милиарди?
Ами лее жлъчка в БЕЗПЛАТНОТО блог.бг.
Жлъчкар щастлив няма. Н Я М А.
Да знаеш, че знаем.
Боли ме КУРумена за това, какво знаеш, дърто диване.
Като се замислиш, все въшкари и комуняги сте в тази държавица, който и да вземеш - от хасковските помачори в герб и пп до мангалите във възраждане и вашата циганка от Крушовица, ли беше циганският и ген, все сте едни и същи, ако ви пратим в Белене, можеше и да се печелят някакви пари тук, от социалното ви говно и от мангалите - кандидати за кметове от вашето БКП, хаир няма и да има никога в НРБ-то, населено от путинсти и съветцки българи като теб, Круме, кРумеНЕ- баси и ти си бил румен, че чак червен. Няма елит, няма общество само циганьори като твоите съпартийци останаха тук, ей го мангалЪТ с убития футболист - да не би аз да съм го въдил, вие ги въдите такива боклуци, Крумеее, Крумее, не само мангали, а и държавни служители в "разделените" комунистически власти, за вас само дърво и плитка яма (за кенеф на село), друго няма и като летци да висите по дърветата(за да чуруликате бодри песни в слава на Сталин) и вятърът да ви върти в пилотски лупинги, най-добрият комуняга е ... (ебаният червен дегенерат от извратен некрофил до 40-то, студен)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 463320
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1918