Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03 14:16 - "Амазон", "Мета" и "ДжиПиМорган" - краварите се ...
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 317 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 11.03 14:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... сриват другари и другарки, настана времето на "Русский мир". Иде Тръмп, иде катастрофа за Америка и капиталистическите мишки - горните три "фирмички" от "новите" "дигитални" и "електронни" пазарища, нема да ги бъде, поне според собствениците им, които разпродават акции като бесни - милиарди долари от акции се изливат в горните фирмички (фирмички са в сравнение с Великата ни Съветска Родина - Руссия, която е остроф на благоденствието и огромния путински възход, днес - утре ще свърши тридневната военна операция с победа на руското оружие, братя, а вие, скъпи сънародници, савецки българи, позволихте да ви демонтират паметника на нашата благодарност - на нашата Съветска, по-червена от кръвта на фашагите армия). Стичат се, другари и другарки, спестаяванията на бедния американски народ  по джобовете на империалистите, бели, жълти и черни, матови и червени трудещи се, навлизат в криза, скоро нема да имат кво да ручат и ние и великият съветски народ ще отделяме от залъка си да ги раним за да не се ручат едни други от глат, другаре! Ленд лизинг, че им праим, царевица и зърно ще им пращаме на "американските" пролетариати, даа. От Атлантика до Черно мОре ке падне не жилезна завеса и туман от фалити другаре, всичко ще е у злато и рубли - тва е валутата на бъдното, може и юани да търсете кат резервна валута.  Опоскаха спестяванията на все по-обедняващия американски народ, тези капиталисти, водени от Бидон, другаре.
Утре, ако не и вдругиден, всички наши братя - чернокожи и червенокожи, белокожи и матови... ще пожелаят като един да иде Путин и да ги освабади, както Руска Аляска, така и традиционно Руските САЩ, които някога бяха Тартария, а СССР е наследник на съветска Тартария, другари!
Не чекайте да лопне мандалото, щото другарят Путин е рекъл, че ако чакаме като фашаги в бункерите у Берлин, че дойде лично с Третий отомански фронт да ни асвабади... и подари на приятеля си и съратника си Ердоганов, че ви назначи резания наш агент Сопола за паша на санджака - Булгаристан и че ви гледам тогаз, как чесе обрезвате като сюнити на рамазан.
Но, сус сърце...
И тогаз и за Белене че отговаряте и за приватизацията, и за помощите на укро-фашистите и бандеровците!
Хамен, хамен..., от утре нема съм Gardener, другаре, а ще съм Русылан Кармаzъ Карабахчэ.
image








Гласувай:
6



1. blackpredator - по ще ти отива
11.03 14:46
Пулю Радуга
цитирай
2. gardener - аха,
11.03 14:55
а на теб карапедерастор ще е тамъм, ан`aмджик
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 463867
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1918