Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2022 12:36 - И ми се присъни сън - влажен сън
Автор: gardener Категория: Политика   
Прочетен: 350 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.09.2022 18:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Когато сееш ветрове ще жънеш бури.
Разсъжденията за енергийната криза са свързани с перманентната криза, в която изпадна икономиката на глобализирания Свят. Кризата е постоянна, а съчиненията, свързани с нея са по картинка – неработещи и извън реалността на правилното действие. Решенията, които се предлагат, видимо са или изключително тъпи, или и неработещи – Западът не може да надскочи празното говорене за пред народите си, явно Западът, счита народа си за много, много прост, в което му е грешката. Щели ТЕ да определят на Цар Путин и крепостна Русия тавана на цената, по която искали да купуват природните богатства на "братушките". Хахаха. Нашите едноутробни братя, моли ви се, ще слушат европедерастите, краварите и либерастите, не може да бъде.

Какво доведе до  кризата – войната в Украйна е само следствие.
Кризата е добутана от мераците на Русия и личните мераци на Цар Вова да изгради Свят, доминиран от влажните му имперски сънища: Русия най-могъща на Света, Земята лична колония на Цар Вова. Вова - самодържец на Планетата, Слънчевата система, Галактиката и Вселената. Малкото псе, сънува влажните си сънища, основани на размера, а не на качеството си. Не, не става дума за размера в гащите му, там нещата са като на лилипут, размерът на най-голямата империя на ЗЛОТО е на тезгяха. Разбира се и избирането на Бидон за президент на САЩ, а Бидон е един обикновен старец, който се чуди къде и от къде да падне и да завърши мъченито си - живот. Такива либерални путки с извинение са също голям проблем за Земята, не, че са лоши хора, но не им е мястото във властта на тези години. Някога са били големи мъже, а днес са посмешище за комунагите мачовци от БГ и СССР, ГДР и Варшавския договор.

Русия, управлявана от джудже във всяка област на човешките мерки – ръст, интелект, познания и умения е по-опасна от СССР на Сталин и на Брежнев, защото безконтролната власт на най-долната и най-безморалната прослойка в руското общество ще доведе Света до атомна война, може би.

Русия влезе в капана на „ниския ръст" на собсвеното си джудже - лилипут във всички основни вътрешни - ментални и външни параметри, които правят агресивното му поведение смешно и тъжно, почни толкова, колкото е описан песът от "Кучешко сърце" на великия "мистик" и украинец. Този Полиграф Полипутинич е безкрайно по-опасен от Хитлер и Сталин взети заедно, защото разполага с атомно оръжие, което няма да се посвени да употреби. Вовата е неточният Цар и обладател на ниски интелектуални качества, низък произход и малки размери на тялото, респективно с малкото пишле на джудже, което си въобразява, че ще извади голям КГБ или атомен хуй, но това никога не се е случвало и няма да се случи в човешката история - лилипутите имат тъжен край. Ниските диктатори по параметри, но с добър и висок интелект – завършват зле, а още по-зле завършват малкопишковците като Путин, които нямат и не могат да имат ум в малогабаритните си диктаторски главички. Нека Вовата, направи справка за главичките на Хитлер, Сталин и Ленин, би трябвало да им имат габаритите в института за изследване на мозъка към РАН.
Решения по описаните теми няма или няма с мирни средства. А кои са решенията:

1.  Физическото унищожаване на всички руски джуджета. Това е най-бюджетното решение, но и най-антидемократичното и почти прави от извършителите, равностойни чудовища като чудовищното джудже Вова.

2.  Усилване на 4 пъти по-малката като население Украйна във войната и с Русия. Усилване до такава степен, че украинската армия да влезе в Москва и да се разправи с джуджетата. Това решение е фантастика на около 90% и ще струва няколко стотици милиарда на САЩ и ЕС, т.е. и нас, но пък ще създаде условия за икономически растеж в свободния, еднополюсен и глобализиран Свят, населен в последствие с разни трасджендъри и хомосексуални същества. Винаги съм се питал, изневярата всред педерастите дали е толкова често срещана, както е нормалните, очаквам коментари от местните путиноиди. Просто Киро и Силно Янев, дали са приятели на Радев и ако не, защо ги назначаваше за "премиери".

3.  Налагане на пълно икономическо и всякакво друго ембарго върху Русия. Депортация на всички руснаци, разселени по Света в родината им и очакването, че тези 10-20 милиона руски мигранти ще унищожат системата на джуджетата от вътре. Това решение е много тежко и ефективно, то е и античовешко и разходоносно.
Предполагам, ако Света се управляваше от водачи като Тръмп, това би било решението.
Как да се осъществи икономическата блокада, която ще засегне демократичния свят, силно първите 2 години, е ясно. Отдавна има разработки по темата – още от времето на ВФР, наполеоновата империя, ПСВ и ВСВ с японските „туристи” в САЩ и петенова Франция. Въпросът е "самодостатъчна ли е Русия?" - не мисля. В съвременния Свят, това е напълно осъществимо и еднакво неприятно и за прилагащите, и за реципиентите.
Изводът е, че борбата с вътрешните врагове на ЕС и НАТО е най-належаща в момента - борба с Орбан и орбанизацията на източните народи, полските комуняги и разбира се всички комуняги в РБ и бившите соц. страни.
Само фактът, че Западът се управлява от мекушави и либерални политици, днес е спирачка за разправа с бившите комуняги и путинуфили.
Западът прави една грешка и винаги я е правил – с червената чума не може да се договаряш, а трябва да я унищожаваш в местообитанията и с демократични средства като конфискация, лустрация на имуществото на заразените. Те са Zомбита и всичко, което представляват е един вреден за Земята вирус. Ваксинация, национализация и лустрация, поне в РБ, а който оживее - оживее, ще се наслаждава на "златния милиард" и чипизацията.





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 463636
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1918