Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2022 14:07 - Елизабет I - кралицата мъж
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 1653 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.09.2022 16:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След смъртта на Елизабет Втора ми е забавно да разкажа, какво е било при съименницата и Елизабет Първа. Всички колеги - русофили, поне са чували, че цар Иван Грозни се е предлагал като свободен мъж с хубаво царство да се ожени за Елизабет Първа, но не го е огряло или той е извадил късмет.
Още при заемането на трона, враговете и са сигурни, че има нещо гнило в Англия и тези сплетни са се разказвали всред простолюдието и благородните домове следващите 44 години, докато е заемала трона.
Та, Елизабет Втора е мъж и това е мнението на вси те и врагове, които никак не са били малко в годините на управлениетко и. Историята е такава - малката Елизабет умира на 6 години и нейната "дойка", опасявайки се, че прифатничавият крал Хенри 8 - многоженеца ще я накаже със смърт, търси замяна на момиченцето, но подходящо женско дете не се намира и се налага да ползва подходящо момченце, което травестира и 6 години по-късно, представя на краля като неговата поотраснала дъщеря.
Следва наследяване на трона от Кървавата Мери и момчето-кралица се налага да играе ролята на жена следващите дълги, дълги години на трона.
По тази причина, свързана с мъжкия пол на кралицата, стават обясними много от нейните исторически действия, липсата на поколение, тоталният отказ на първият мъж, който я е харесал - Сиймор, както и мъжествеността и в определени случаи от историята, когато показва по голеими топки от не един английски ... лорд.
Перуката и прикрива оплешиваването и, а живачно-оловният крем(венециански-византийски на база оцет), който ползва, има за цел да унищожи окосмяване по бузите и мустаците и. Едрата шарка, която се ползва за предтекст на рисуванато и лице, сериозната лъбов с Дъдли и убийството на болната му женичка в изблик на хомосексуална ревност и т.н. и т.н
Някой "мистици", дори са мнение, че момчето, изпълнило ролята - кралица е един от копелетата на Хенри, но това са излишни подробности.

Между другото, най-светлите или най-тъмните мистици от ваша гледна точка се пръкват, точно при нейното управление, но това е от духа на епохата, тогава и Иванушка Грозни бе мистик-чернокнижник, търсещ безсмъртие и трансмутации и кой ли не, даа.





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 463687
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1918