Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2023 10:54 - Бъдещето е вече тук!
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 2039 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 08.04.2023 11:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

(защо е станало така исторически, какво е сега, как ще/да се поправи за в бъдеще)

На повечето хора е ясно, че нещо не е наред в нашия Свят. Всичко не ни е на ред, бих казал.

Самата основа на нашето общество е гнила и няма шанс да бъде оздравена, а отношенията между народите, расите и между самите човешки същества в една територия - възстановени.

Нашите проблеми са: съветофилство, циганизация, турцизация (обикновено за пример и подражание се взема най-доброто, а то е американската демокрация и европейските ценности, християнският морал, западното образование и философия, различна от тази на хазарските, коминтерновски и азиатски терористи), престъпност, липса на управленска система, която да не бъде в полза на "избраните", а в полза на всички.

Наш проблем е, че "преходът" - последните над 30 години, не бе извършен от и за народа, а от ДС и БКП (назначеният от СССР за елит - необразован и некултурен, нагаждачески настроен, домъкнат в градовете селски тарикат).

По тази причина, нито един комунистически (употребено е условно комунистически, в действителност това са елементарни престъпници, които спокойно могат да се нарекат и "марсиански") престъпник не бе наказан, лустриран или подложен на заслужена и законна (произтичаща от законите) репресия.

Репресията да е само за това, че без да има нужната култура, знания и умения (ако ги имаше никога нямаше да се сговори, а би следвал моралните императиви на обществото), се е сговорил, създал и участвал в престъпна група (БКП, ДС, МВР, МНО, съд, прокуратура, следствие, тайни служби, медии, социологически агенции, здравеопазване, "банки" ...) към която принадлежи да извършва престъпления с цел обогатяване на групата (партията си) и от там личното си обогатяване.

По този начин са причинени на безброй много хора - мъки и страдания, от които те са загинали, живеейки в бедност и мизерия, въпреки, че са работили през целия си живот, плащали са данъци, купували са стоки и са си мислили, че ще получат качествено здравеопазване, когато имат нужда, ще получат качествено образование за децата си, ще получат защита на себе си и имуществото си, ще получат справедливост от съда, който хранят, ще получат в края на краищата добро управление от избраниците си в парламента.

 Геноцид и картели (мафия) е единственото, което до момента сме „получили” от нашите бивши БКП и ДС управляващи!

Днес, всички партии, които се борят да получат парламентарно представителство имат напълно еднакви платформи – всичко, което говорят е за полза на народа ни.

 Може да се каже, че ухажват гласоподавателя с едничката идея да го накарат „да им гласува” за техния номер бюлетина и личната преференция на поредния сиромахолюбец, справедливец или „мислител”, който с вълшебна пръчица ще ни оправи (правилно или задно, ляво или дясно, стига да го подберем от глутницата изроди за народен водач).

 Между цялата тази сган, сигурно има и хора с чисти мисли, добра грамотност, отлично и заслужено, а не платено образование, вярващи в Христа, Мохамед, талмудисти, гностици или атеисти… Има…, но никак не ги виждам. Сигурно съм сляп черногледец, прост, необразован, неграмотен…

 Аз, искам справедливост за тези, които се трудят, плащат данъци и издържат нашата си държавност, която вместо да въздига платеца - работник го прави роб на неговите слуги, издържани от неговите данъци.

Когато нещо не е на ред, би трябвало да се създаде система, която да контролира и изправя грешките и да наказва, тези които умишлено и в своя полза са "сгрешили", извършвайки преследвани от Закона престъпления.

 Бъдещето е вече тук!

Бъдещето изглежда така: огромни бази данни, систематизирани и обработени от изкуствен интелект в помощ на хората, които вземат решения. Предлага се еднозначното решение, взето на база цялата фактическа обстановка, разгледана в дълбок, исторически план и на часа се изпълнява. Административният назначенец (оператор на ИЕ), няма право на избор, няма право да крие машинното решение, което става достояние на обществото в момента, в който е формирано.

 Разбира се, има два пътя – машините да ни унищожат (всъщност, днес не ни унищожават машини, но го правят много ефективно местни комуняги, съветофили и прости мутри).

 Вторият път е да заживеем без задкулисие, без излишни „управленци”, въобразяващи си, че са незаменими гении, че ни „дават” парите, които ние сме му дарили от данъци и страдащи от клинични разстройства на личността (харизматични и не толкова харизматични психопати, толупи, хидроинженери, яздещи кобили, мотори, копейкопутинисти, чалгафони, парапеторгазмистици и т.н. и т.н.).

 Бъдещето е факт, обусловено от огромния прираст на човешки същества, които за има-няма 300 години, се размножиха почти десетократно, въпреки „малтусианските” кризи (да ме прости отчето).

 Такива огромни маси от хора, не могат да бъдат лесно управлявани, да бъдат осигурявани с храна и всичко, от което има нужда съвременният човек.

 Тази неконтролирана раждаемост се наблюдава основно в слаборазвитите райони на Земята (и в затворените общности от мигранти и/или преселници от Азия и Африка в „белите” държави), в които няма предпоставки да се изхранват народените, да се обучават и да получават професия, упражнявайки която, да са ценни за човечеството и да не бъдат обект на хуманитарни кризи и хуманитарни помощи.

 От друга страна в „нашата” Европа и Земята на белите хора се наблюдава обратният процес - нежелание на къпаните, образованите, богатите и красивите да се размножават в условията на градската среда, която генерира свобода и купища проблеми, свързани със самочувствието на „самката” и „самеца”. Извращаване на нравите, хомосексуализъм във всичките му форми и унищожаване на семейството, рода и племето като част от скелета на всяко човешко общество.

 Бъдещето ще бъде, такова, каквото си го направим днес, търсете доказани гении, работете за себе си и Отечеството си, облагородявайте „градинката си”, учете се, къпете се редовно, не забравяйте зъбите, парфюмът и праните, красиви дрехи. Останалото ще се нареди и без нас.

видео: част от Десетата симфония на Лудвиг ван Бетховен, дописана от изкуствен интелект и изпълнена от хора.






Гласувай:
6



1. gardener - боли ли те?
09.04.2023 00:53
tres1 написа:
глупостите които си написал неграмотен и сбъркан избушляк и не цапай блога с таквиз простотии !

Така е, истината боли, а какво е "избушляк"? Някаква селска идиоматична, циганска дума? Буш-менски българино? (по едно време и във вашите "съветски среди" се наричахте "бушмени" - племе от диваци - имахте на ум братята ви от СССР). И не си трий глупостите, с които ме обиждаш в моя блог, бушмен избушлячен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 463610
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1918