Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03 19:46 - Москва, декември 1944 година (оригиналното листче, което ни направи съветски българи)
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 575 Коментари: 12 Гласове:
8

Последна промяна: 06.03 09:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Как България бе "харизана" на СССР. Това е "листчето" на Уинстън с отметките на Йосиф за разделянето на Източна Европа.
Румъния 90% за СССР, Гърция 90% за Англия (и САЩ в червено), Полша 50% на 50%, Унгария 50% на 50% и България 75% за СССР и 25% за "останалите".
Това делене се предоговори в Ялта от 4 до 11 февруари 1945 година (на 6-ти февруари в преговорите за Полша и Гърция, като "обещанието" на криминалния "авторитет" и престъпникСталин бе, да бъдат проведени в тези държави "свободни избори"), по тази причина и на 2 февруари 1945 г. в България са разстреляни всички опасни "бивши" от "царския" елит, под давлението на окупаторите с едничката цел, обявените за "монархофашисти" да не останат в 25% за САЩ и Англия (реално са заровени в бомбена яма, причинена от "съюзниците" и си остават в направеното от САЩ и Англия за вечни времена) - подарок за вожда и учителя - Сталин от признателните беге комуняги.

image

 Видео: стъпка № 1 Първото видео да се гледа с аудиото от второто и така до края, а после обратно.
стъпка № 2 Всяко видео го изгледайте по отделно за да затвърдите знанията, другари.

шаг № 3 Гответе се, скоро ще ви е грустно за етот. (Лий Чун Хи_1943, хубаво го докарва скръбното соло, нали)










Гласувай:
8



1. getmans1 - Чувал съм, ...
05.03 20:37
... че в историята "ако" няма, демек станалото, станало важното е, да се извлече максималното от реалноста такава кавато е.

Сега в настоящия момент имам усещането, че "великият визионер" пак иска историята да се повтори ... иска си човека служебно да е "полюс" в така блянуваният многополюсен свят.
цитирай
2. gardener - винаги (те, състояниянията) се повтарят, първия път като трагедия
05.03 21:39
когато е трагедия, а за повечето е успех - виж ги, колко много дебили са се народили.
Това не е ако, този момент ми бягаше в пълното му разбиране и в цялата му красота на истината, как и какво точно се случва. Имам пълната информация от наследниците на Рузвелт и от дъщерята на Унстън за случилото се, от червените никога няма нищо да научиш, те по правило лъжат и са престъпници по генезис. Въпреки, че ... човекът в ляво до Сталин, оставя "спомени" Иван Майски. Всички компромиси на т.н. "колективен" Запад, на кого е търсена сметка за "проиграването" на "преговорите", кой е играл "курва" и защо, как в края на краищата от 7 милионна България, натикаха в кучи гъз поне 5 милиона, чисти българи за да дадат "фора" на мангали, помачори и заблудени въшкари, които в огромната си част си останаха мангали, помачори и въшкари и до днес. Виж им споделените снимки на някой изявени комуняги от блога, на какви животни приличат и си прави изводи, до колко е успешен изборът до днес.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Умрем все-Богоподобен ,това да го знаеш от мен, животноподобния
05.03 23:08
За едни никой няма да разбере, за други ще жалят близки, трети ще ги споменават по поводи и само на единици могилите ще бъдат отрупвани ежедневно с цветя и венци.
https://www.google/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fclubz.bg%2F80329-v_tsarstvoto_na_putin_vazkrasna_kultat_kam_stalin&psig=AOvVaw1ltbt2vbTmoyWx95doDQw6&ust=1709758228358000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBIQjRxqFwoTCNia7fj_3YQDFQAAAAAdAAAAABAE

И нещо което съм прочел по темата
Сталин иска Лвовска област в Ялта и Черчил му оспорва и като аргумент изтъква че тази територия не е била в Империята никога
-А да -казва Сталин- Варшава беше -и при което Чърчил млъква почти час, което е било много трудно постижимо за него
При нас нещата напреки афоризма-започваме фарсово, завършваме трагично
Жизнено -важните войни Русия започва различно/повечето пъти неготова/ , но ги завършват еднакво
цитирай
4. gardener - Охо,
06.03 00:35
"галеникът" се обади, кои сте тези "нас" - съветските или сръбските "българи"?
Братчетата на гаврош от макодонско(Мако Даков и Пенчо Таков), намерили бел леб в България? В общи линии сте излишни и преди и сега, щом сте "при нас", а при вас винаги завършват като фарс за роби.
Ще пусна специален клип да му се насладиш, също "руски".
цитирай
5. vencivaleri1951 - Абе нарцистичен глупак-ти за кого се имаш
06.03 07:03
Цялата ви рода да събере мозъчетата си не може да стигне академик Мако Даков
Кажи един друг случай в който министър сам да се откаже от поста си, за да се занимава с наука И то остави министерството си в състояние в което горите ни никога няма да бъдат Подсигури от СССР дървесина на 80% от необходимата ни и на практика в нас се правеше подборна сеч Тоест сечта необходима задължително заради възпроизводството на гората Сега след нас и потоп Безразборна сеч, умишлени пожари, за да се изкупи на безценица дървесината и да се изнесе
Ти кой си ? Анонимно "джудже" тръгнало против човек "катедрала" да злослови
Мъжката ви рода топките да си събере пак няма да стигнат за Даковите

gardener написа:
"галеникът" се обади, кои сте тези "нас" - съветските или сръбските "българи"?
Братчетата на гаврош от макодонско(Мако Даков и Пенчо Таков), намерили бел леб в България? В общи линии сте излишни и преди и сега, щом сте "при нас", а при вас винаги завършват като фарс за роби.
Ще пусна специален клип да му се насладиш, също "руски".

цитирай
6. gardener - как боли да си съветски роб с екстри, а?
06.03 08:18
Мако от твоите (на тейко ти академици) хубаво, че беще деветето септември, че да вземе диплома за вишо обрзувание у Масква, смешник, какъто и да е бил е бил едно, назначено, съветско мекере. Подгъзулниците на престъпниците са също престъпници, да го знаеш - няма фашага или комуняга, който да не е бил престъпник, анадънму, сръбско говно? И да ти обясня, защо го славиш, по поръчка на твоя мангал - Тошко, направи т.н. "затворени ловни резервати с едничката цел, господарите ви, да ловуват с кеф, да пийват и да си разказват на спокойствие глупости, мамицата ... непоръбени вулви). Питай бай Коста, кой преебна а българската гора - вие, червените, съветски задници, свате.
Та, днес маковата ... е част от ПП-ДБ, и тя голем спец, като всички вас, непоръбени ...
А за мен си напълно прав, възможно е и за моя род, че сме това, което по ДС тертип се опитваш да кажеш на мен и малкото, които ще прочетат стринга ни тук. Вие, боклуците от "службите" на БКП - безродниците и черевените нефелници, точно така говорите за истинските БЪЛГАРИ, КАКВИТО НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ И НЯМА ДА БЪДЕТЕ. Запомни, всичко се знае, пазят се документи и ако не днес-утре, след години ще бъдете заличени от спомените на хората, а гените на наследниците ви - ремонтирани, по причина, че сте престъпници, за сега неосъдени.

Що не умре пред паметника на червените окупатори, бе свате. Що не се би за неговото "спасяване", а, издънка на сръбски шумкари? Като лапахте български хляб ви беше хубаво, като дойде време да си проливате кръвта се скрихте в широките жилища, дарени ви от България и народа и, в Сърбия на ръце ще те носят, "специалист" ... непоръбен.
цитирай
7. vencivaleri1951 - Абе смешник
06.03 11:26
Какъв 9ти септември, каква Москва ...Мако Даков е един от ръководителите на БОНСС
-Български общонароден студентски съюз Организация каквато твоите не можаха да създадат сред студентството РМС копираха с Браник и легионерите, но сред студентството удариха на камък.
Нямаха никакво влияние сред студентите, за това не малко от последните избиха. Впрочем Даков е женен за щерката на един от професорите си, ректор, и много далеч от левите Вместо да си гледа рахатлъка като зет на заможен и близък до властта човек си , слага главата в торбата Той е бил на годините на прадядо ти /лека им пръст и на двамата/ и се замисли за дипломата на последния, а не на Мако Даковата-неговата е налична Впрочем и чичо ми е бонсист, а по същото време баща ми е ремсист и гимназист във Втора мъжка-и двамата са степендианти въпреки , че баща им е бил първоначално осъден на смърт, после помилван от Борис като кавалер на кръст за храброст, но пожизнено изселен от София и конфискация на половината имущество -половината къща в софия и половината от спестяванията на семейството Баща ми го взимат след девети коменданските през втория семестър на медицинския /почти като украинец /днес/ го отвеждат и даскалът му Славчо Трънски го пита- Теб зрънце, кой те демобилизира , на което следва отговорът
-Господин учителю, ама аз не съм бил мобилизиран, та да ме демобилизират . Впрочем като сме заговорили за дипломи, то и дядо, като герой от войната го пращат във Виена да учи нещо като техникум или полувише-недипломиран инженер И той вместо да си гледа рахатлъка прави стачка в Локомотивния завод с всички последици от това -във време на военно положение въведено от твоите след 9ти юни Така , че с дипломи , дисертации , а и хабилитации ще те бия от софия , до селото от което сте тръгнали
Колкото до лова и от него нищо не разбираш и на лов не си ходил Иначе щеше да знаеш, че ловните стопанства поддържат равновесието сред животните
То както гората има задължителна подборна сеч, то и ловът на практика е подборен Поддържа се равновесието на системите и с лова и със сечта Когато има тревопасни повече от необходимото-това количество се отстрелва, защото има иначе от глад ще умират животни и ако тази смърт е поголовна следват и зарази и кошмарни последици Ако са повече от колкото трябва хищниците , тогава следва задължителен отстрел на тях, защото ще убият другите Ловните стопанства в гладни години също поддържат животните-хранилки , следят за дебита на горските водоисточници и дори до водоноски се стигаше понякога Тоест българия бе с голямо разнообразие на дивеч и бе сериозна ловна дестинация и ловните стопанства правеха луди пари от западняци, а и от разрешителни за отстрел В затвор се влизаше за бракониерство Ловците , вкл и Живков даваха определени трудодни в ловните стопанства, които трудодни бяха свързани с поддържането именно на това разнобразие Да, Мако даков е "виновен" и за това От мен ловец не стана-приключих като такъв след първото си едро животно -и до днес ми е гадно-почти половин век след това
Защо не попиташ какво е състоянието днес на дивечовия свят какво става с него след поголовната сеч, след незасетите ниви и след като се нароиха пишман "демократични " ловци Ето по това се доближаваме без Мако даков до Европа-дивечова и горска оскъдица Сега ще избиваме и домашните животни, ще ядем насекоми и ерзац месо-защото сме учени, защото сме европейци и се грижим за екологията-първо я унищожаваме заради алчността си, после се грижим за нея Как може да си толкова безпросветен и с толкова страст за епистоларна изява



gardener написа:
Мако от твоите (на тейко ти академици) хубаво, че беще деветето септември, че да вземе диплома за вишо обрзувание у Масква, смешник, какъто и да е бил е бил едно, назначено, съветско мекере. Подгъзулниците на престъпниците са също престъпници, да го знаеш - няма фашага или комуняга, който да не е бил престъпник, анадънму, сръбско говно? И да ти обясня, защо го славиш, по поръчка на твоя мангал - Тошко, направи т.н. "затворени ловни резервати с едничката цел, господарите ви, да ловуват с кеф, да пийват и да си разказват на спокойствие глупости, мамицата ... непоръбени вулви). Питай бай Коста, кой преебна а българската гора - вие, червените, съветски задници, свате.
Та, днес маковата ... е част от ПП-ДБ, и тя голем спец, като всички вас, непоръбени ...
А за мен си напълно прав, възможно е и за моя род, че сме това, което по ДС тертип се опитваш да кажеш на мен и малкото, които ще прочетат стринга ни тук. Вие, боклуците от "службите" на БКП - безродниците и черевените нефелници, точно така говорите за истинските БЪЛГАРИ, КАКВИТО НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ И НЯМА ДА БЪДЕТЕ. Запомни, всичко се знае, пазят се документи и ако не днес-утре, след години ще бъдете заличени от спомените на хората, а гените на наследниците ви - ремонтирани, по причина, че сте престъпници, за сега неосъдени.

Що не умре пред паметника на червените окупатори, бе свате. Що не се би за неговото "спасяване", а, издънка на сръбски шумкари? Като лапахте български хляб ви беше хубаво, като дойде време да си проливате кръвта се скрихте в широките жилища, дарени ви от България и народа и, в Сърбия на ръце ще те носят, "специалист" ... непоръбен.

цитирай
8. gardener - БОНуС...
06.03 12:01
Бонус пред окупатора. Дет се вика, ми кво чакаш, пращай малкия внук да прави нов путински бонус, зер немаш кинти да го изучиш, хахаха. Сега ще ми кажеш, че твоите внуци са с 4-5 висши образования и милионери, също като кметя ни.
цитирай
9. vencivaleri1951 - Не нямат
06.03 12:25
Малкият е гимназист още-ако допрат до мен ще го пратя На големият му платих един курс в Антверпен Дори съм поствал негови снимки от този период-от Антверпен , а и от уйкенди в Париж-ти и от тях сивидял животноподобието ни А платих аз, защото родителите му го наказаха/заради хазартните му изпълнения тогава/ и не му платиха курса Курс по програмата Еразъм, на който отиваше приятелката му, а той заради нея го изкара-да я държи "под око"-в неговата програма не влизаше Пък ако закъсам ще събирам волни пожертвования в блога-може вие богаташите и да откликнете Другите внуци са дребни още и минавам с кукли и колела, тротонетки...

gardener написа:
Бонус пред окупатора. Дет се вика, ми кво чакаш, пращай малкия внук да прави нов путински бонус, зер немаш кинти да го изучиш, хахаха. Сега ще ми кажеш, че твоите внуци са с 4-5 висши образования и милионери, също като кметя ни.

цитирай
10. gardener - мЪ, КАК БЕ СВАТЕ, моята родина..., никакви претенции немам, ще те оправя за 800... чипа
06.03 12:45
Благодаря за откровения отговор, сега ме караш да се чувствам зле, че те обиждам..., баси шизото. Да си жив и здрав и да ги обичаш, другото е да си честен и почтен, доколкото комунистическата ти съвест го позволява и това е, но все пак ги натисни внуците да учат, въпреки, че ... ако не си в тренда, а ти не си, голям смисъл няма, държавата е пълна със заети вече работни места, бизнесът иска капитал, но не човешки и т.н. Извинявай, не може да се разберем, въпреки, че си хубав и достоен(от ваша гледна точка) комунист. Е, имаш много нещо за рязане, но нека си остава така и не ми казвай, че и ти си доволен, защото не си, предполагам, но все пак - ПСА, трябва да бъде преместен, Белене "затворено", а червените ... лустрирани, поне. Закачам те, дано не е толкова грубо, а и ти имаш мегдан да ме ... поебаваш, ако щеш, не съм от обидчивите. (не съм ти гледал никакви снимки, освен кръщелното ти и... банските чехли, не ме интересува, как и какво правиш, важното е да с конструктивен и твоите и моите внуци да ... живеят в мир, но от опит знам, че няма да е така.)
В същност, мога и да те обясня, на този етап, защо и как си станал такъв човек, какъвто си днес на ... 73 години. 1. Привличали са те жените от малък (то остана и да са те привличали мъжете, де). 2. Като хитро момче си намерил цаката на играта още на ... 16 години (сефте), а като галеник и генералски син си бил без конкуренция във високите етажи на компанията си - син на летец и т.н. 3. Разбрал си, че твоите червени девойки, освен всичко, обичат и мъжете (велики като теб) да са "покладести"... 4. По тази причина и днес си нормален, останало ти е от онова време, реакция на умното момче (наше) към предизвикателствата, не конфликтуваш (еба си думата), значи си умен и хитър и УСПЕШЕН. Постигаш своето без пистолет, само с бедната си обща култура (богата от друга точка на една торба тик-ток масали) и това е, свате, т.е. не си ми особена загадка, де, тази твоя диалогичност е хубава черта, особено, ако не се имаш дълбоко в себе си за най-най-великия и не си толкова смешен, колкото други... хора. Браво! Със сигурност си изкарал специалните курсове на ГРУ, не, че ще си признаеш, но пък... може и да не си, по силата на син на голем чиляк от БКП и БНА, мисля, че имаш този отговор за отговор, ако не греша.
Опс, гледам, че си дописал фашистката част от отговора си за Максо Даков - приеми го, че съм ползвал името му като обрат на речта, навяващ, вопиюща академична простота ... в "земледелието" днес(аз съм последавотел на един герой от романа за Чонкин, дето от говна правише всичко, добре си уцелил насоката за хлебарките).
Ален Мако (Даков) самотен нейде,
в зелена гора е раСцъфнал...
класика - свате, класика...
(не съм тоя, за който ме вземаш, а те натискам по местата, където знам, че ще запалиш..., което значи, че все пак те знам от нейде, като маг, може би - баба ти Гущер съм, бъзикам се, свате, дядо е убит 1927 година от деветоюнците, а тате е на 9 месеца, за това ни има нас, "старите болшевики-ленинци" и днес, грешно смятани за фашаги от вас новите "комунисти")
цитирай
11. missana - Поздравявам те за написаното, Гарденер!
07.03 15:22
Три гнусни изчадия предрешиха трагедията на майка България:
дебелогъзият Чърчил (дано червеите са преяли с телесата му), извергът Сталин - по-ближен слуга на Сатаната и от Хитлер, и олигофреничният Рузвелт. По тази причина тези три държави - Англия, Русия и САЩ, трябва да бъдат заличени от земното кълбо от Божията ръка. Амин!
цитирай
12. gardener - аз бих добавил и другаря Хитлер към тях, стават 4 чудовищата, но пък не е библейски
08.03 14:12
missana написа:
Три гнусни изчадия предрешиха трагедията на майка България:
дебелогъзият Чърчил (дано червеите са преяли с телесата му), извергът Сталин - по-ближен слуга на Сатаната и от Хитлер, и олигофреничният Рузвелт. По тази причина тези три държави - Англия, Русия и САЩ, трябва да бъдат заличени от земното кълбо от Божията ръка. Амин!

Малките, плашливи народи като нашия, който според пропагандата, граничи със себе си, не трябва да участва в преразпределението на ... териториите с големите "батковци", а кротко и хитро да си тъче чергичката на която да се простре, кротко и хитро да си преде преждата за плетенето на одеалото, с което да си покрие ... косматия ... дааа. Това не става с цуни-гуни - днес с едните, а утре с другите, става с добре написана и декрларирана за в бъдещето позиция, че ще имаме армия, която има само отбранителни функции, че сме еднонационална държава в която живеят и други етноси, ако не искат да са етноси, да бъдат така добри да си продадат на свободния пазар имането и да се реализират в собствените си национални държави, ще им отгладуваме арменско или турското имане, руското или сръбското, индийското или румъското и ще им го платим за вечни времена. Който иска да е Българин в България е православен, трудов човек, тук "благородници" няма и никога няма да има, че всички сме равни пред Закона, Бог и Отечество. Само труд и учение ще направят циганина - българин, арменецът - българин..., а тарикатщините и "вижте ни, какви сме небългари" ще бъдат преследвани до дупка, като всеки крадец и престъпник, грабещ от земята, парите или тревата ни ще трябва да понесе справедливо и жестоко наказание за дяволъка си... Тайни и явни служби трябва да има и в тях да работят чисти Българи и граждани на България, които за всеки свой косъм, могат да докажат, как и от къде и сколоко пари е израснал за да го има, както завършвам напоследък, мисана - останалото са празни приказки, социални подаръци и високи заплати от държавната софра на хора, които пръста си не мордат за България и Народа и.
Да са проклети всички, които измениха мисленето на хората, изкалпазаниха го и го направиха да се кланя на чужди кумири - кухи и долни кумири.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 464052
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1918